Új hozzászólás Aktív témák
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Segítsetek nekem légy szíves. Az alany egy 65c728. Következő a problémám. A vodafon megszüntette az automatikus csatorna állítási lehetőséget a wifi-nél. Eddig a 40-es csatornán tökéletesen működött. Most, hogy átállították automatikusra nem látja a tv. az 5Ghz-es hálózatot. Viszont ugyanazon a hálózaton lévő Samsung tv. meg látja. Van ötletetek, hogy ez miért lehet, és hogy lehetne orvosolni? Bizony az alap hálózattal így vannak problémák. Elég sűrűn meg-meg áll a streaming. Vodafon-nal felvettem a kapcsolatot, de eddig nincs érdemi erőlelépés.Köszönöm
-
bajtokarpi
őstag
válasz
Redneck #13903 üzenetére
Sziasztok!
2 hónapja vettem meg a 65c728-at. Írjátok a fekete szín megjelenítést, ezzel egyetértek valóban vannak benne hiányosságok, viszont a fényerőre páran panaszkodtok (nyilván egyénfüggő), de pl. nekem este ha világos jelenet van kb. 4 méterről nézve majdnem sok is úgy vakít. Véleményem szerint ennyi pénzért amennyiért az utóbbi időkben kapni lehetett baromi jó vétel volt.
Viszont lenne két kérdésem. Remélem nem nagyon "off, de azért "off"-ba teszem".
1., Ki milyen külső adattárolót használ filmnézésre, és milyet (pendrive, ssd)?
2., Pendrive leválasztása: (Beállítások-Rendszer-Tárhely-Kiadás), ennek nincs egyszerűbb módja esetleg?Köszönöm
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok.
Nos meg van a 65c728. Jelentem egy focus kombiba kényelmesen befér. Meg is kérdeztem az eladót a szállításról. Minden további probléma nélkül lehet fektetve szállítani. Egy kitétel van, hogy a kijelző (front) része legyen felül.
sysrq
Szia. 1640x995x164,5 a doboz méretei.
-
bajtokarpi
őstag
Köszi neked is, 65-öset veszem.
-
bajtokarpi
őstag
válasz
HELLAFLUSH #13131 üzenetére
Köszönöm, akkor megpróbálom én is.
-
bajtokarpi
őstag
Köszönöm a válaszokat. Lenne még egy kérdésem. A kocsiba csak fektetve férne el a tv. Így is lehet szállítani, vagy csak állítva?
Köszönöm
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Benéztünk ma az egyik Euronicsba, hogy megnézzem kipróbáljam a 65C728-at. Szóltam is az egyik eladónak, erre ő közli, hogy igen merész vállalkozás megvenni ezt a tv-t. Kérdeztem tőle, hogy miért? 1 éve jött be kis hazánkba, és nincs tapasztalat. Mondtam neki, hogy az elmúlt napokat fórum olvasással, illetve tesztek böngészésével töltöttem, és gyakorlatilag mindenhol dicsérik a tv-t (persze a helyén kell kezelni). Erre közli, hogy google tv van rajta, ami baromi lassú, és a márkának nincsen magyarországi szervizhálózata, és külföldre kell kiküldeni a tv-ket szervizeltetni. És amúgy is elég szép számmal jönnek vissza ezek a tv-k. Oké, de én ki szeretném próbálni, hoztam magammal tesztanyagot. Azt nem lehet, de van LG 330k-ért amit ebben a szegmensben már érdemes megvenni. Meg sem próbált segíteni, ki is fordultunk az üzletből. Elmegyek egy másik üzletbe, hátha ott kifogok egy eladót aki ért is hozzá, és segíteni szeretne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged