- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
JimPike
csendes tag
Üdv.
2-3 órán belül itt meghozzák 55DP600-as tv-t. Közben eszembe jutott még a régi LG-s szenvedés a csatornalistával. Mondjuk erre jó megoldas volt a chanshort program pc-n.
Szóval tányér lenne közvetlen a tv-re kötve és sajnos az volt a tapasztalat hogy nagyon sok csatornát is mentett, ami fölösleges.
Van valami program, amivel a csatorna listát tudom szerkeszteni vagy marad az egyenként törlés a tv-n ?
Másik dolog ami foglalkoztat hogy a tv usb csatlakozója elbírja a 2.5-ös külső hdd-t? Netet bújva valahol láttam hogy 5V 0.5A van feltüntetve az usb csatlakozókon. Ez elég egy HDD meghajtásához ?
Válaszotokat előre is köszönöm. -
JimPike
csendes tag
Sziasztok. TLC tv tapasztalatom kb annyi hogy 50dp600-ast láttam, nyomkodtam és néztem HDR tartalmat. 8 éves LG 42lm620s-t szeretném lecserélni. Csak eleg tanácstalan vagyom. Minnél többet olvasok fórumokat, teszteket, annál tanácstalanabb vagyok.
55DP600 szerintem 104000-ért igen baráti, de teszten kisebb a fényerő, mint az 50-esen.
55P815-ről meg valahol azt olvastam hogy nagyon " gyenge " a HDR és túl sok információ nincs is a displaystec.com-on..
Valaki látta már élőben ezt a tv-t ? Ami előny számomra hogy androidos.
55c715 200.000-ért adják. Személyes tapasztalatok alapján melyiket érdemes venni ?
55c715 mennyivel " jobb " a képminőség mondjuk a P815-höz képest ? Megéri azt a plusz 50.000 forintot ?
Mondjuk könnyebb lenne a választás ha ugyanazt a tartlamlat egymás mellett lehetne nézni. Válaszotokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Videós, mozgóképes topik
- Linux kezdőknek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kerékpársportok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Jövedelem
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Bontatlan ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest