- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
Új hozzászólás Aktív témák
-
onlineair
tag
válasz
belashx #2895 üzenetére
Erre én is gondoltam de az is elég tré megoldás... akkor az USB állítására nincs mód? Neten olvasva sokan meg épp arra panaszkodtak angol oldalakon hogy állandóan "megy" az USB, standby módban is, szintén led szalaggal, és azt akarják hogy kikapcsolva NE világítson....igaz az más márkára vonatkozott úgy emlékszem.
-
onlineair
tag
Sziasztok,
adott egy Androidos TCL TV (es560 bár nem hiszem hogy ez számítana) vettem hozzá egy usb fény szalagot. Ami jól működik ha a tv be van kapcsolva, standby módban viszont egyből lekapcsol, jelenleg ezért egy boxhoz van kötve a szalag hogy működjön, de csak amiatt nem üzemeltetném. Nem találtam semmi külön beállítást erre, valami ötlet esetleg hogy standby módban is kapjon áramot az usb?
Új hozzászólás Aktív témák
- Temu
- BestBuy topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Motoros topic
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged