- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tas
tag
Sziasztok!
Felfrissítettem a C728am android V098-ról google V503-ra. A DV és talán jobb képkezelés miatt léptem, hátha jobb lesz. A smart funkciók nem vonzanak, külön boxot használok (ATV4k).
IMG flash-t csináltam. Meglepődtem, hogy sok előző beállításom megmaradt, pedig itt olvastam, hogy elvileg nulláz mindent. Továbbá nincsenek képi stílusok (mozi, általános, meg mittomén mik). A DV esetén nincs olyan menüpontom se, hogy sötét vagy világos (ezek hiányoztak az előző frimből is). Ez normális működés? -
Tas
tag
válasz
MaCS_70 #15310 üzenetére
Ez engem is érdekel, hogy pontosan mi történik a TV-vel, mert annyira lag-os lesz btooth fülessel a DV tartalom, hogy engem idegesít (korábban van a hang a képhez képest). SD és HDR tartalomnál minden OK. Azt próbáltam, hogy DV módban is csináltam A/V resyncet a streaming eszközzel, de nem hatotta meg.
-
Tas
tag
válasz
Geo19870322 #15292 üzenetére
Nekem az apple tv csinált ilyet. Valamelyik eszköz “betelefonált” a hubnaknak és ez valamiért felkeltette a standby funkcióból és a tv a hdmi cec miatt bejapcsolt. A legfrissebb 16.2 már nem csinál ilyet (asszem a sima 16tól már jó volt) Nincs valamilyen smart rendszered otthon, ami a Tvvel is össze van kötve?
-
Tas
tag
Sziasztok!
Próbáltatok USB DAC dugni a TV USB portjára, hogy azon keresztűl menjen a hang?
TCL 55C728 TVn próbálgattam, de nem adja be a megoldást. A developer módnál hiába állítom be, hogy USB audio, mindig visszarakja Charging-ra. A hangkimentnél se látom, hogy új eszközként jelenne meg. A csatlakoztatásnál kiírja, hogy Wired headphone connected, de nincs hangom a DAC keresztűl (a LED világít a donglen).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- Delta Force (2024)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Túraautó topik
- További aktív témák...
- Eladó Denon AVR-X6400H prémium házimozi erősítő 11.2 csatorna Auro3D Atmos HDR DV stb
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Epson EH-TW610 Full HD Projektorok, eredeti lámpával, kevés lámpaórával! (500 / 580 )
- BenQ LW650 3D Lézer WIFI DLP Projektor -4000 ANSI Lumen - 20E óra élettartam - USB-C - WXGA 1280x800
- LG OLED 65 C1 4K 164cm 120Hz
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest