Új hozzászólás Aktív témák
-
gerejoe
tag
Hali.Két hét használat után a fapados LG után egy felüdülés a kép minősége főleg a fekete ami már tényleg fekete nem sokáig tartott az irányításához hozzá szokni bár az LG felé magic remote azért hiányzik ami nem tetszik hogy hiába van beállítva hogy mindig az utolsó bemenet jöjjön be nagy átlagban mindig a tv fő oldala jön be.Aki az öt éves garanciára vár én pont ma kaptam emailt róla kb 2 hét volt a várakozás.
-
gerejoe
tag
Az szerintetek normális hogy lassan másfél két hete meg van a tv regisztráltam az 5 éves garira a tcl oldalán elméletileg el is fogadta de azóta semmi visszajelzést nem kaptam róla?Egy c765 röl van szó.
-
gerejoe
tag
Üdv, lenne egy kérdésem most lettem tcl tulaj eddig LG volt billenő kapcsolós elosztóba van bedugva a tv éjszakára áramtalanítani szoktam másnap ha felkapcsolom az elosztót a tcl magától bekapcsol ezt ki lehet valahogy küszöbölni az LG nél nem volt ilyen problémát bocs ha láma kérdés.
-
gerejoe
tag
Regisztráltam az 5 éves garanciára,kapok majd bármilyen visszajelzést,ez délelőtt volt de még semmi visszajelzés nem jött?
-
gerejoe
tag
Köszönöm a válaszokat.😊
-
gerejoe
tag
Gondolom tcl-nél nem lehet megoldani hogy a távirányító kezelje a soundbar hangerő irányítását LG nél ez nagyon kényelmes volt.
-
gerejoe
tag
Mától tulaja lettem egy 65c765-nek jöhet az ismerkedés remélem jó választás volt esetleg ha van már vele valakinek tapasztalata örömmel várom az észrevételeket.
-
gerejoe
tag
Üdv.Tudna valaki c765höz Best settingset adni elvileg holnap jön meg neten nem igazán találtam specifikusan erre a típusra.
-
gerejoe
tag
Hali urak.Egy kis piackutatás szerintetek vállalható ár most a c765 65 ért a 399k annak függvényében hogyha jól látom legtöbb helyen 500k fölé pozicionálták az árakat vagy lesz ez még lényegesen olcsóbb is idén?
-
gerejoe
tag
Üdv urak.A telekomnál most 250 K ért van kirakva a 65c805, durván 150k val olcsóbban mint a 65c765 szerintetek megéri az új modell azt a plussz 150 ez vagy érdemes lecsapni erre,tv- zés jatekt netflix ami tartalom fogyasztás lenne, és egy 2018-as uhd LG lenne leváltva, válaszokat előre is köszönöm.
-
gerejoe
tag
Üdv.Az lenne a kérdésem hogy a c765 miben és mennyire lenne előrelépés a c805 képest azon kívül hogy új modell most cserélném a 2018 as LG-m és láttam hogy nagyon dicsérve van a 805, válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Óra topik
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hobby rádiós topik
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motoros topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged