- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsekobsz
csendes tag
Szerintem a running time resetelődhetett amikor felraktam a legújabb (V414-es) frissítést. Összesen ment kb. 4 órát a tv, ebből 2 órát volt rajta az új frissítés és a running time is 2 órát mutat. Sajnos nem néztem meg, hogy dobozból kibontva hány órát írt, de ezek alapján elég könnyű ezt az értéket befolyásolni.
A bloomingot a v414-es frissítéssel tapasztaltam, viszont azért is érdekel, hogy mások tapasztaltak-e ilyet, hogy ezért érdemes-e kicseréltetni a tv-t vagy sem.
Még ami feltűnt, hogy a v414-en eltűnt a local dimming opció? Mindegy milyen tartalmat nézek, csak a local contrast beállítást látom. Ha azt bekapcsolom high-ra akkor nagyon szépek a feketék de sötétben sokkal látványosabb lesz a blooming. Ha meg kikapcsolom akkor feketék kékes színűek lesznek és előjön a tv sarkainál egy zavaró backlight bleeding.
-
Dzsekobsz
csendes tag
Nem tudom, hogy más járt-e már így de újonnan vásárolt 65c825 hátulján levő fényes fekete rész nálam szépen össze van karcolva. A mélynyomó alatti rész is elég érdekesen néz ki: [link]. Elsőre olyan mintha már használták volna tv-t
, nem teljesen értem, hogy ezt mi okozhatta.
Illetve ha kicsit oldalról nézem a képet akkor erős bloomingot tapasztalok (a képen azért durvább mint élőben): [link]. Mini lednél ez általános probléma vagy csak sikerült kifognom a panel lottón? -
Dzsekobsz
csendes tag
-
Dzsekobsz
csendes tag
Jól tudom, hogy a c822 illetve a c825 modellek között igazából nincs különbség?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Házimozi belépő szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Steam Deck
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- One mobilszolgáltatások
- Audacity - hangszerkesztés
- Milyen videókártyát?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest