- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
Új hozzászólás Aktív témák
-
kacsento1
senior tag
Sokáig néztem a TCL-t, később inkább Hisense felé húztam, viszont olvastam, hogy ott nincs lehetőség rtl+-t telepíteni? Az viszont fontos, mert a fiam sok meccset néz rajta. SkyShowtime egyelőre nem győzött meg, szerintem nem is fog, ezért ez a hátrány annyira nem érint. Persze most a p655-ről beszélek.
-
kacsento1
senior tag
Így van, nekem az már sok sajnos, főleg, hogy lassan a 15 éves pana plazmámat is cserélni kéne, mivel költözünk, és a jelenlegi 3,2m nézési távolság megnő 5,4m-re, és félek teljesen elveszik majd az 50 col. Valószínű vb idején beújítok egy 75-85 colos valamibe, lehet egy c655-be. De az még odébb van.
-
kacsento1
senior tag
Sziasztok! Gyerekeknek szeretnék tv-t venni. A kinézett tipus az 55p655. Felhasználás tv adás, max, netflix, és az egyikre egy xbox one is lenne kötve, és rtl plusz. Emagnál most futó 20 havi 0%thm-el venném. Tudom, hogy alap tv, de gyerekeknek jó lehet? És az emag még mindig adja az 5 év garit? Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Medence topik
- Spórolós topik
- BestBuy ruhás topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged