Új hozzászólás Aktív témák
-
q13579
senior tag
Sziasztok, TCL 55C655 2 hónapos a következő tünetet kezdte el produkálni, eddig nem volt vele semmi gond.
2. monitorként használom játékra alapvetően PC-re kötve 3 m HDMI 2.1 kábellel.
A tünet:
Játék közben a hang ingadozik. Nem is a hangerőt mondanám követlenül, inkább olyan mintha bizonyos hangszínek változnak. Az a furcsa, hogy ezt korábban nem produkálta...
Szerintetek mi lehet a gond? (HDMI kábelhez nem nyúltam, annak szerintem nem lehet baja). 2k-ban tökéletesen fut a játék és meg van a 120Hz is. -
q13579
senior tag
Sziasztok,
Megjött a 65C715. Megírnátok hozzáértőként, hogy a szoftverfrissítésnek hogyan érdemes nekiállni, mi a legjobb process rá és milyen verziót érdemes most használni? (Ha privátban megy, nekem úgy is tökéletesen megfelel
.
Köszi előre is.
-
q13579
senior tag
Sziasztok,
A TCL 65C715-ös tv-nek mi a vesa szabványa? Árukeresők 600x200-at ír, viszont máshol 400x200-at látok.
Köszi
-
q13579
senior tag
Sziasztok,
Itt is megkérdezem, hátha eldöntitek ezt a rendkívül fontos kérdést
.
T-nél hosszabbítani kell előfizut és tök véletlen láttam meg, hogy a 65C715 208.000 Ft-ért hozható lenne.
Érdemes még ülni a babérjaimon és várni jobb ajánlatra, vagy ennyiért már kifejezetten jó vételnek tűnik? (Őszintén szólva én nagy Pana-s vagyok, már Samsungot, vagy LG-t is nehezen vennék, de ennyiért jó vételnek tűnik... Főleg, mivel Pana-ból nem kapok értelmesek 300.000 alatt, annyit meg nem akarnék tv-re költeni).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest