- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
RaGi91
senior tag
Először a euronics-nak írtam. Küldek egy válaszlevelet, hogy adjam meg az adatokat, küldjek képet számláról, készülékről, stb.
Jegyzőkönyvbe vették, továbbították a szervíznek, akik kb 2 munkanap múlva hívtak. Egyeztettünk időpontot, hogy mikor jöjjenek a tv-ért és ennyi.
De írta a euronics, hogy gyorsabb ügyéntézés érdekében egyből a márkaszervízzel is felvehetem a kapcsolatot.
Márkaszervíz: Conelser Kft.
Az oldalon szereplő számon beszéltem egy nagyon kedves hölggyel, vele mindent meg tudsz beszélni. -
RaGi91
senior tag
Sziasztok!
Tavaly március óta van egy 65c728-am, amivel eddig jól elvoltunk. Volt egy kis backlight bleed, de nem vészes. Egy ideje viszont dönthető fali konzolon van, amin lefelé néz a tv, amennyire csak lehet. Most játszottam rajta egy kicsit és sötét részeknél brutális backlight bleed van. De kegyetlen. Mostmár bármit nézek csak a világos foltokra ugrik a szemem.
Visszaolvasás után megpróbáltam lazítani a csavarokon egy kicsit, az se segített.
Ha teljesen függőleges állásban van a tv, akkor valamivel jobb, de úgy is elég durva.
Kérdésem igazából az lenne, hogy megéri-e megpróbálni gariztatni (euronics), vagy ez van és kész.
Kép1 Kép2 Kép3 Kép4 Kép5 Kép6Talán a 4-es kép adja át a lgejobban, hogy szabad szemmel mit látok. Az 1-es képen kicsit rosszab a fotón, mint szabad szemmel, a 2-es és 3-as képen, pedig jobb.
Sajnálnék megválni tőle, mert amúgy, ha van rendes anyag a képen, akkor baromi szép.Esetleg tanács? Köszönöm!
Ui. Beállítások 100%-ban Vhiktor videói alapján. -
RaGi91
senior tag
Sziasztok!
TCL 65C728 - Disney+ app induláskor megfagy. Vele együtt a tv is.
Próbáltam újratelepíteni, kihúztam a tv-t 30 percre, semmi változás. Valami tipp esetleg?
Köszi!Szerk.: Telefonos app is ezt csinálta, majd kikapcsoltam a wifit és mobilnetről működik. Bekapcsolt wifivel nem... akkor a nettel van valami baja. :S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- Autós topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Asztalos klub
- Vezetékes FEJhallgatók
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest