Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kelvin
őstag
válasz
Kiss4ever
üzenetére
"A második pedig a B&O hangrendszerét nagyon lehúzták userek is, és tesztekben is, vicc hogy beremeg egy tv hátulja ennyi pénzért."
Nálam nem remeg be és az első olyan tv amihez nem kell hangrendszer, mert olyan jól szól nélküle is. (kisebb szobában)
A vicces az, hogy saját tapasztalat nélkül te fikázol valamit (mert így meg úgy hallottad, ettől meg attól), másrészről a többiek csak technikai különbséget, tényeket írtak le... -
Kelvin
őstag
válasz
bazsimano
üzenetére
Az "s"-t nem tudom mit jelent de nem csak az 5 év gari van ott.
+ AJÁNDÉK 35 990 Ft értékben Előfizetéses ANTIK TV 6 hónapra
Ez ip tv, 4 készüléken is nézheted ha van net. (2 tv +2 egyéb) 120+ csatorna és majdnem mind hd, sőt 4k-s adó is van.
BF-en vettem alzán és ha tv adást nézek már csak ezt használom. (Eddig hiba nélkül megy gyönyörű képpel, ha ez így marad hat hónapig, lemondom az itteni kábeltévét. Szar, drága vidanet + második tv.hez még plusz pénz a ci kártya...) -
Kelvin
őstag
-
Kelvin
őstag
válasz
gabber01
üzenetére
Egyetértek veled és nem is akartam kötekedni, bohóckodni meg pláne. Csak arra szerettem volna kilyukadni, hogy nyilván nem azért veszünk tcl tévét mert az a legjobb és minden igényt kielégít. Hanem mert az ár/érték aránya jó, és emellett egy beugró nézhető kategóriát képvisel.
-
Kelvin
őstag
-
Kelvin
őstag
Ez a megéri sok mindentől függ, de a c7k /q7c/ egy technikailag jobb, tv. Én azt venném, és vettem is.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- Interactive Brokers társalgó
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- World of Tanks - MMO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Philips 20PF4110/01 LCD TV monitor 20"
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Samsung QE75Q7FN QLED
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Asus Zenbook 14 Laptop UX3402Z i7
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Vhiktor