- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenicsab
tag
válasz
counterbill #28916 üzenetére
-
gycs02
tag
válasz
Igaz nem teljesen ua sztori, de nálam az optikán, ha auto van beállítva csak sztereó megy át, ha auto helyett optikát választok akkor jó. Egy próbát szerintem megér.
-
GZoli7
senior tag
válasz
counterbill #28921 üzenetére
Nekem Sony, de nem ez a lényeg, hanem, hogy az régi volt, ami csak ARC-ot tudott és tökéletes volt. Majd lecserélem az erősítőt, ha találok valami jó vételt.
-
GZoli7
senior tag
válasz
counterbill #28918 üzenetére
Nekem 645 van, de ugyanez a gond. Állítólag az eARC nem kompatibilis az ARC-val, csak ennyire. Állítani nem lehet, mint LG-n.
El kell fogadni, vagy venni jobb erősítőt a support szerint.
A régi TV-m tudott PCM-en is több csatornát, nem az a baj.
Engem is érdekelne valami tuti megoldás... -
Celtis
veterán
válasz
counterbill #28918 üzenetére
És mi a forrás? Belső lejátszóval YT és egyéb streaming alkalmazásokkal is csak sztereó? Nem lehet, hogy a házimozi van 2.0 módba állítva ARC-on?
-
Celtis
veterán
válasz
Az audio kimeneti formátumot állítsd auto-ra vagy pass-through-ra a tv menüjében. Valószínűleg most PCM-en van, ami viszont csak sztereót tud.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest