- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Netfone
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- VoLTE/VoWiFi
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
Utóbbi, azaz visszamegy 100-ra, miközben a menüben már 50 körül vagyok.
Megvolt a szerviz menüs történet, de nem segített. Ha egyedi a hiba, az legalább nektek és a potenciális vásárlóknak jó hír! Megvárom a következő szoftverfrissítést, aztán ha nem segít, akkor gariztatom.
-
kiralytom
aktív tag
Én ma újra elérhetőnek láttam.
Köszi az infót. Az biztatóan hangzik hogy a színek szépek és a 4k hdr is jól fest.
Tényleg örülnék ha sikerülne döntésre jutnom belépőszintű LG avagy TCL 50DP600.
Az előbbit sok éve használja a család több tagja is. Meg vagyok elégedve az én full belépő szintű full HD 32"-os kis tévémmel is. -
interstate76
addikt
Nekem a wifi elég gyors az összes youtube videóhoz, viszont néha eldobja a jelet. Utána, amikor ránézek a hálózati beállításokra, minden működik szépen, de 1-2 naponta oda kell kóvályogni a menüben. Elég béna.
Viszont a képet most sikerült úgy beállítani, hogy közel olyan színeket produkál, mint egy jobb fajta ips panellel szerelt tablet. Amit viszont a VA panelnek tudnia kellene, azt nem tudja: a sötét részeken kevésbé látszanak a részletek, mint ips-en (vagy max. ugyanannyira), szóval aki nagy kontrasztot keres, az drágább vonalon nézelődjön!
Ha lesz időm, összeszedem egy hsz-ben a tapasztalataimat és leírom azt is, milyen beállítások mellett tetszik legjobban a kép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Netfone
- Spórolós topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged