- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dadpool
aktív tag
-
Dadpool
aktív tag
-
Dadpool
aktív tag
válasz
rainman72 #9022 üzenetére
Nem szoktam magamra venni
.
Most én elvagyok ezzel a készülékkel egy két évet. Addig hozza a nekem elvárt szintet /persze nem fekete megjelenés szinten😆/ abban valóban gyenge.
De az en felhasználási szokásomnak megfelel. Nem szeretek sötétben filmezni 🙂 Akinek ez szempont az szerintem keressen más tipust mert én azt mondom hogy ez nagy általánosságban ilyen panel.
65c728 -
Dadpool
aktív tag
válasz
rainman72 #9020 üzenetére
Ennyiért nem kapsz ilyen tudású philips-et.
Inkább kapcsolók fényt mint hogy kifizessek plusz több százezer forintot.
Ilyen ez a tv kár szépíteni de árához képest nekem tökéletes. Jók a színek fényerő több mint elég, vrr 120hz A fekete nem az igazi de én orvosoltam.
Lehet visszaküldeni de 280 ezerért nem nagyon van más alternatíva. -
Dadpool
aktív tag
válasz
alázógyík #8799 üzenetére
yeelight
Nekem van itthon Google home igy tudom hanggal vezérelni.
Itt most akciós plusz vettem hozzá 2m hosszabbítót. Tudod irányítani telefonról sőt időzítő is van benne meg mindenféle mód.
Valahogy meg lehet okositani hogy a tv sync módba menjen de azt alapból nem tudja. -
Dadpool
aktív tag
Az viszont hozzátartozik hogy ez normál tartalomnal nem látszik. Csak az ilyen hiper szuper black teszteken. Fényerő levéve 60% -ra es most azt mondom el vagyok vele😆
Következő meg egy 65oled806 lesz szerintem 😆Csak az asszonynak kell valahogy beadagolni -
Dadpool
aktív tag
válasz
kocsislevi #8543 üzenetére
Ugyan ilyen nálam is.
Egy kis lámpa nagyon sokat tud lenditeni a képen.
Szépnek szép a képe de azert a 6éves lgnem ilyen foltos -
Dadpool
aktív tag
Az az érdekes hogy ha youtube on nyomok egy fekete képernyőt akkor nálam is ilyen. De normális tartalomnal olyan szép a fekete hogy csak na.
-
Dadpool
aktív tag
válasz
Kiskutya #7722 üzenetére
[TCL C725 C728 TVs - tips for picture adjustment]
Szerintem elég jó a masina -
Dadpool
aktív tag
válasz
Piftuka #7125 üzenetére
Köszönöm. Igen az lg-t is a milyen tv-t vegyek csoportba tudtam meg, és tényleg a mai napig rendben van🙂. Nem szándékozóm eladni mert megy fel a hálószobába. A hálóból meg a gyereknek szóval mindennek megvan a helye.De már tűkön ülve várom hogy használjuk a tcl-t.
Asszony meglátta ezt a tvt-t és azt mondta waoo🙂. Pedig öt nehéz meggyőzni hogy ez miért kellett nekünk de szerintem sikerült.🙂 -
Dadpool
aktív tag
válasz
Kiskutya #7096 üzenetére
Nos ugye mondtam hogy a másik házba tervezzük a tv-t de azert nem bírtam ki hogy ne nézzek rá. Döbbenet
Most éppen egy lg 50uh635v van használatban és eddig azt hittem hogy ennek tökéletes a képe.🙂 Persze az volt míg be nem kapcsoltam a tcl-t. Mindig is szerettem belevágni valami újba, így lett jópár éve xiaomi telefonom. És most igy elsőre azt mondom hogy figyelemmel követem a kínai tv vonalat mert ezért az árért szerintem verhetetlen.
Fotóztam egy két képet de előre szólok ez csak egy gyors bepillantás volt. Meg a dobozból se vettem ki teljesen mert várja az új helyét a falon. Mégegyszer köszönöm az ajánlást eddig hozza a hozzá fűzött reményeket 🙂
-
Dadpool
aktív tag
Köszönöm! Ma már nem szerelek de holnap azert rá kell néznem. Igazat megvalva az új házba vettük de oda csak másfél hónap múlva költözünk. Szóval azert jó lenne mielőbb letesztelni hogy minden rendben van a "kicsikèvel"
Apropó ti egyedül raktatok össze? Mert már azon agyalok hogy hogyan veszem ki a dobozból egyedül😆. -
Dadpool
aktív tag
Köszi mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Denon AVR-X6400H prémium házimozi erősítő 11.2 csatorna Auro3D Atmos HDR DV stb
- Epson EH-TW610 Full HD Projektorok, eredeti lámpával, kevés lámpaórával! (500 / 580 )
- LG OLED 65 C1 4K 164cm 120Hz
- BenQ LW650 3D Lézer WIFI DLP Projektor -4000 ANSI Lumen - 20E óra élettartam - USB-C - WXGA 1280x800
- EPSON - TW5210 - FullHD, 1080p 0 órás lámpával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest