- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- iPhone topik
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Nem lett arányos a fogyókúra
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagymolnar
tag
válasz
xXxian #15871 üzenetére
A TCL megint gyagyásat alkotott, olyan, mintha csak a Viktor TV adásaira menne a gyorsmenü, -ahol végre gyorsan lehet elalvásidőzítőt kapcsolni- sajnos egyetlen egy applikávió esetében sem megy a távirányítók 3 vízszintes csíkos gombja, így ez a menü, csak a TV nézők jelentősen csökkenő számának hozzta el a megváltást. Ráadásul a csak hang (kép kikapcsolása) is megváltozott. A hétvégén már nem tudtam energiatakarékosan zenét hallgatni az MTV '80-on
-
saelin
veterán
válasz
xXxian #15815 üzenetére
Szerintem állítsd be ahogy a te szemednek és fülednek megfelel. Én nem szeretem pl ha túl szín hű a kép, mert szeretem ha élénkek a színek a kijelzőn. Természetfilmnél nagyot tud dobni a látványon ha nem csak zöld a fű, hanem szuper zöld!
Persze ez én vagyok, de valószínűleg neked is jobb ha a te szemednek tetszik és nem egy standard értéket látsz ami akár fakó és élettelen is lehet.
-
rumkola
nagyúr
válasz
xXxian #15618 üzenetére
Külső meghajtóról vagy streamelve, mozi módban, a kép teljesen folyamatos. Másnál is így kell lennie, hacsak nem elállítgatta a dolgokat.
Ez a judder, rángatás, csak PC ill. játékgép módban van, amikor 120Hz és/vagy 60hz + a Low Latency aktív. Ilyenkor a judder reduction nem működik. -
Vhiktor
nagyúr
válasz
xXxian #15607 üzenetére
A tv esetében tökéletesen jeleníti meg. A probléma amit látsz a filmből ered, hogy csak 24 kepkocka van másodpercenként. Ezért volt jó anno a hobbit 48 fps-el, illetve most az avatar. Ezen semmi nem tud segíteni érdemben csak az ha több fps-el veszik majd fel a filmeket. Gyors mozgásnál meg a 48 fps is kevés.
Ha lecsereled a tvt másikra biztos nem lesz jobb, ha oledre csereled akkor még rosszabb, ha érzékeny vagy erre.
A kepinterpopacioval kell probalkoznod l, de az meg más hibákat fog produkálni.
Illetve minél nagyobb a képátló annál jobban látni ezt, tehát pici tvn nem venni annyira észre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Yettel topik
- EA Sports WRC '23
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest