- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagymolnar
tag
válasz
xXxian #15871 üzenetére
A TCL megint gyagyásat alkotott, olyan, mintha csak a Viktor TV adásaira menne a gyorsmenü, -ahol végre gyorsan lehet elalvásidőzítőt kapcsolni- sajnos egyetlen egy applikávió esetében sem megy a távirányítók 3 vízszintes csíkos gombja, így ez a menü, csak a TV nézők jelentősen csökkenő számának hozzta el a megváltást. Ráadásul a csak hang (kép kikapcsolása) is megváltozott. A hétvégén már nem tudtam energiatakarékosan zenét hallgatni az MTV '80-on
-
saelin
veterán
válasz
xXxian #15815 üzenetére
Szerintem állítsd be ahogy a te szemednek és fülednek megfelel. Én nem szeretem pl ha túl szín hű a kép, mert szeretem ha élénkek a színek a kijelzőn. Természetfilmnél nagyot tud dobni a látványon ha nem csak zöld a fű, hanem szuper zöld!
Persze ez én vagyok, de valószínűleg neked is jobb ha a te szemednek tetszik és nem egy standard értéket látsz ami akár fakó és élettelen is lehet.
-
rumkola
nagyúr
válasz
xXxian #15618 üzenetére
Külső meghajtóról vagy streamelve, mozi módban, a kép teljesen folyamatos. Másnál is így kell lennie, hacsak nem elállítgatta a dolgokat.
Ez a judder, rángatás, csak PC ill. játékgép módban van, amikor 120Hz és/vagy 60hz + a Low Latency aktív. Ilyenkor a judder reduction nem működik. -
Vhiktor
nagyúr
válasz
xXxian #15607 üzenetére
A tv esetében tökéletesen jeleníti meg. A probléma amit látsz a filmből ered, hogy csak 24 kepkocka van másodpercenként. Ezért volt jó anno a hobbit 48 fps-el, illetve most az avatar. Ezen semmi nem tud segíteni érdemben csak az ha több fps-el veszik majd fel a filmeket. Gyors mozgásnál meg a 48 fps is kevés.
Ha lecsereled a tvt másikra biztos nem lesz jobb, ha oledre csereled akkor még rosszabb, ha érzékeny vagy erre.
A kepinterpopacioval kell probalkoznod l, de az meg más hibákat fog produkálni.
Illetve minél nagyobb a képátló annál jobban látni ezt, tehát pici tvn nem venni annyira észre
Új hozzászólás Aktív témák
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- GTA V
- Napelem
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Delta Force (2024)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- További aktív témák...
- LG 65UR78003LK 65" 4K Smart TV
- Hisense 75E77NQ Pro 144Hz, 4k, 189cm, dobozos, garanciás
- SAMSUNG (QE75QN900D) 190 CM NEO -QLED SMART UJ MODELL CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év
- SAMSUNG (QE65QN800DTXXH) 165CM 8K NEO Q-LED UJ MODELL! AKCIÓ!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest