- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
Tudtommal nem maradhat szerviz háttér nélkül egy hivatalosan forgalmazott márka.
Max nem itthoni szervize lenne hanem külföldi, de lenne. Oda pedig futár vinné.pl. OnePlus. Itthoni márka szerviz nincs. Lengyeleknél van. Szerviz igény lead, futár jön, elviszi, javítják, futár visszahozza. 1hét alatt megvan az egész!
Láttad már a Sony Mobile hivatalos itthoni szervizét? Tyűűű na az az igazi garázs cég...
-
tomp
félisten
Szia Tamás! Köszönjük szépen megkeresésedet. Társaságunk minden eszköz esetében csak viszonteladó, és amit a törvényi szabályozás megköt, az egy éves garanciával értékesítjük azokat. Abban az esetben, ha egy akciót meghirdetünk (közösen a gyártóval), mint a TCL televízió esetében is, vagy egyedileg a gyártók vállalnak még + éveket a javításra egy adott termék esetében, akkor az ügyfeleink náluk tudják érvényesíteni.
Elérhetőségi telefonszámuk: (22) 502 866, e-mail címük: conelser@conelser.hu
Nekem ezt egy vasárnapi kora reggeli időpontban írták 10percen belül fb privát üzenetben. -
Kiskutya
veterán
-
fila
senior tag
Bosszús vagyok.
Holnap szállítja ki a Telekom a megrendelt tévét. 5 év jótállással hirdetik, erre kiállították a jótállási jegyet 12 hónapra (?????).
Írtam nekik javítsák. Ha nem teszik, bosszús leszek. Kibontás nélkül megy vissza nekik.
Ha valaki rendelt tőlük megnézném mit írtak a jótállási jegyre?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged