- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Rendkívül elegáns és vékony lett az Oppo Watch S
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
edeleny
őstag
Én elev úgy mentem az Euronicsba, hogy TCL 725-t kérek. Az eledó nem is nagyon ágált. Megnéztük a kiállított darabot, de mivel látta, hogy effektíve semmi érdeklődést nem mutatok a kiálított TV-k iránt, már ment is a raktárba a dobozért!
Nyilván sokan vagyunk, akik mindenféle tesztet végig bújnak. De sokan vannak, főleg az idősek, akik bemennek, hogy TV-t szeretnének, aztán kapják az eladó "kedvencét". -
Brandynew
őstag
Nem tudom, hogy lehetne eljuttatni az emberekhez az infót: az eladót nem szabad megkérdezni vásárláskor, hiszen az aktuálisan legnagyobb árréssel rendelkező eszközöket fogja neked ajánlani. Ez nem csak a tévére vonatkozik. Pl. a Media Marktban a vonalkód utolsó számjegyéből látod, hogy mekkora az árrés az adott eszközön, de más üzletekben is megvan erre a jelölés. Az ilyen áruházakban nem szakértők dolgoznak, hanem eladók. A kettő nem ugyanaz. Ha egy üzletben közelít hozzád az eladó, menekülni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest