- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
Ez így még jól is néz ki, de nekem a gyerekek miatt az alkalmazás sor alatti összes sír le van tiltva, mert gyakran belekeveredik a gyerekek számára "túlérdekes" tartalom, akinek még a képét sem kéne látniuk.
Így meg valójában a tv képernyőnem csak a felső része van használva.
Ezek szemben az ugoos saját launcher-jében különböző csoportok hozzátok létre mint pl.: For Kids; Games; Movie; Music; Utilities; others....
Ezek pedig szépen elrendezhetőek és egy szép háttérkép is berakható. Így sokkal látványosabb és használhatóbb számomra. Ráadásul normál távirányítóra van optimalizálva ez is nem pedig légegérre. Ehhez képest nekem az androidTV egy őskövületnek tűnik. -
tomisanzero
tag
Miért jó ennyi külső eszköz? Mik az előnyei a TV saját lejátszójával, vagy a Kodival szemben? Teljesen komoly a kérdés, laikus vagyok a témában. Nincs NAS-om, film gyűjteményem, szóval ennek az elérésén, könnyen kezelhetőségén kívüli előnyeik érdekelnének, mert nem tudom eldönteni koca filmesként, hogy szükségem van-e rá
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mobil flották
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- E-roller topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT OCF 16GB Zalman Z1 PLUS CM 1200W
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest