Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Android Autót minden mobilra!
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz
rainman72
üzenetére
én mondjuk az adapterezésnek jobban örülnék, de az gáz hogy a kábelt a felhasználónak kell megvenni. Ezen még szerintem változtatnak, mert nem túl vásárló barát...
Én azért örülnék az adapternek, mert v6a esetén a "csak" a 4K/120Hz-el van baj elvileg. Ez viszont engem nem érint. Emiatt én nem szívesen küldözgetném szervizbe meg vissza, meg még várnék rá hogy cseréljék. Viszont azt sem akarom, hogy ne kapja meg hiszen akkor a haszáltpiaci értéke nagyon leesne ha el akarom adni.... Meghát később még lehet szükségem lesz rá.
Pont emiatt az adapterezés szerintem felhasználó barátabb. Amikor megvan megküldik a felhasználóknak és aki akarja használja illetve a megérkezésik is tudja használni a készüléket ha már megvette valaki, nem pedig küldözgetéssel és szervizeléssel telik az idő. Hiszen nem minden felhasználó lakik Yamaha szakszerviz közelében.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- PlayStation 5
- Androidos tablet topic
- Napelem
- Arch Linux
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Sharp 55FN2EA UHD Android LED Smart Televízió, 139cm
- LG 65UT81003LA 65 colos UHD AI UT80 4K Smart TV Magic Távirányítóval! 43"-65"-ig kapható!
- 75" Samsung Terrace kültéri vizálló Smart TV 1/3 áron
- SAMSUNG (QE65QN800b) 165CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN95A) 190CM 4K NEO QLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3618,96% Akksi
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Vhiktor