Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Kéthetes üzemidőt is összehozna a Huawei Mate 80
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz
belashx
üzenetére
Remélem még mehet egy kicsit az off.
Nekem két fajta használati módszerem volt az ugoos am6 Plus box-on:
1. Kodi alapú:
o Android + Kodi (matrix) + Seren addon / The Oath addon + Opensubtitle addon + Trakt + RealDebrid előfizetés => feliratos filmekhez. (Seren addon volt a "tartalék"/ The Oath addon volt a fő)
o Elementum kodi addon a gyerekeknek szinkronos tartalom miatt ahhoz a bizonyos magyar "információtároló" oldalhoz
o A box-ra volt kötve egy külső USB-s vinyó és annak a tartalmát is Kodival játszottam le.2. Android alapú:
o Android + Cinema HD v2 app (Troypoint oldalról) + VLC / ViMu / Nova Video Player médialejátszó + RealDebrid előfizetés => feliratos filmekhez ( a három lejátszót próbálgattam, de nem emlékszem, hogy melyik vált be igazán talán a Nova player vagy a ViMu)
o SmartTube Next
o Flud client app => ha annak a bizonyos magyar "információtároló" oldalnak a tartalmát le szerettem volna tölteni
o TorrServ app + VLC / ViMu / Nova Video Player médialejátszó => ha az előző pontban szereplő fájl tartalmát nem letölteni szerettem volna, hanem egyből megnézni...Mindegyik módszerrel, megfelelően váltott a TV a videónak megfelelő felbontásra és frekvenciára bele értve a 4k HDR és 4k DV tartalmakat az AVR pedig felismerte a különböző TrueHD, Dolby, Atmos, DTS-HD hangsávokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- SAMSUNG (QE75LS03FW) 190CM NEO QLED FRAME SMART UJ MODELL! AKCIŐ
- SAMSUNG (QE65QN800b) 165CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 47LM660S Full HD 3D LED SMART televízió 47" (119cm) Magic Remote
- LG 55" 4K UHD AI Smart tv GARANCIÁVAL
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IGM - N4000 I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor