Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
belashx
senior tag
Húha! Kár volt beírnom. :)
48"-os samut váltott. Hát nagyobb.
Az annak idején a kategóriájában elég jó tv volt(H6400), de ez persze jobb.
Szebbek a színei, jobb a feketéje, jobban is szól, bár én hifire kötve használom. Asszony szokott tévézni, akkor a saját hangszóróján szól. Egész jól.
Nem vagyok nagy HDR guru, így arról nem tudok érdemben nyilatkozni. Netflixen elég érdekesen kezeli a hdr-t, olyankor "összevissza" változik a fényerő, attól függően, hogy épp világos, vagy sötét jelenet van-e. Simán lehet, hogy szoftveres téma, de eddig nem javult a frissítések során.
A mozgásmegjelenítése jobb volt a Samsingnak, az biztos.
Tetszik, hogy androidos, és szerintem nem is lassú.
Fényereje számomra rendben van, felhősödést sem tapasztaltam, de a kép alsó részén a keretnél mintha erősebb lenne a háttérvilágítás.
Gyári lejátszója elég érdekesen kezeli a nagyobb filmeket: van aminél csak kb. 3 percesnek érzékeli a videót, de nem jöttem rá, mi az oka. Nálam főként monitor üzben megy, szóval ez nem olyan nagy probléma, kivéve DV filmeknél, mivel az pcről lejátszva nem támogatott, kizárólag HDR10-ként jeleníti meg, de ez nem a tévé hibája.
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips 20PF4110/01 LCD TV monitor 20"
- Hibátlan, 32" (81 cm) méretű Panasonic Viera LCD tv eladó
- SAMSUNG (QE50LS03D FRAME) 127CM Q-LED SMART PRÉMIUM ART TV ! uj modell AKCIÓ
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Lenovo ThinkVision LFD E65 65" LFD kijelző új
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az annak idején a kategóriájában elég jó tv volt(H6400), de ez persze jobb.
Vhiktor