Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- iPhone topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlueSteel
tag
válasz
freeland0806
üzenetére
Van amin segít, van ahol egyaltalan nem. Sajnos a nagyon akadozós tartalmak ugyanugy akadozni fognak. En csak emiatt vettem egy FireTV 4k max 2nd gen-t. Az elozoleg irt filmet amazon prime-rol streamelve neztem, vegig akadt, hiaba mukodik egyebkent az auto framerate (AFR) a stickkel. Innen is látszik hogy ezt a fajta akadást valami más okozza.
-
DeadmaN89
csendes tag
válasz
freeland0806
üzenetére
Én minden de tényleg minden javaslatot kipróbáltam amit itt vagy nemzetközi fórumokon leírtak, legfrissebb 420-as softwaren vagyok, fejlesztői beállításokban is mókoltam stb. Ami akad (Nekem Netflix prémium de ott sem minden tartalom) az akkor is akad ha külső eszközzel Netflixezek, pontosan ugyan úgy, hiába lockolom bármilyen FPS-re. Nekem az itt linkelt tesztfilm részletek pl. Vérapós jelenet nem akadnak. A beszerzett Kinhank G1 boxot el is adom, nekem nem ad hozzá semmit.
-
freeland0806
tag
válasz
freeland0806
üzenetére
Józan paraszt ésszel azt gondolom szoftveres hiszen ha a hardver lenne tré akkor játéknál is akadna de egyáltalán nem akad teljesen fluid. Itt valami beállítás hiányzik a TCL részéről ami megoldhatná, ha rá lehetne erőszakolni a VRR-t úgy, hogy nem csak Xboxal az pl szerintem megoldás lenne. Mert itt mintha az fps zuhanna be mintha ingadozna, nem tudná lekövetni rendesen
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- iPhone-t használók OFF topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- További aktív témák...
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75LS03FW) 190CM NEO QLED FRAME SMART UJ MODELL! AKCIŐ
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor