Új hozzászólás Aktív témák
-
Padisah
tag
válasz
Stealth #33061 üzenetére
Azt hiszem Netflix prémium van, nem az alap az biztos, de nem vettem észre semmilyen akadást. Pixelhibát sem vettem észre, mondjuk nem is kerestem nagyítóval. Amikor a 805-öt megvettem, akkor egy héten keresztül minden nap fél óra - óra hosszan nézegettem 4k-s youtube videókat olyan szép a képe. Euronicsben vettem mindkettőt, hazavitel előtt kibontották, bekapcsolták, megnéztem működik, futólag nem láttam rajt pixelhibát és itthon sem. Az 55765 most 280 ezer volt, OLED-ből ilyen méret azt hiszem 400 felett kezdődik.Az 55c805-öt vettem 250 ezerért. Ennyi különbséget megért nekem. Gyors az operációs rendszere is. Korábban minix tévéokosítót használtam, ahhoz képest villám. Korábbi 32"-os LG full hd tévé után ámulat a képe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Garmin Fenix 8 Amoled 51mm Sapphire Carbon Gray DLC - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest