- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
válasz
Vhiktor #32909 üzenetére
Lehet nincs itt semmi elcsúszva, csak a telefonom fotózási képességei a csövesek (Redmi Note 12), vagy csak az a baj, hogy annyira értek a fénykép készítéséhez, mint tyúk az ábécéhez....
Átrágtam még egyszer minden kalibrálási beállítást. HDR a képmód ennél a filmnél.
Csináltam ismét egy képet a végeredményről, úgy ahogy korábban, tehát teljesen sötét szobában, csak a TV fénye van. Visszanézve a képet monitoron, ugyanolyan zöldes volt...
Aztán gondoltam egyet és csináltam egy képet úgy, hogy legyen fény, de nem a fő led panel világításokat kapcsoltam fel, mert azokkal meg a másik végletbe kerültek volna a fényviszonyok, kb szupernóva robbanás fényerejével vetekszenek, hanem felnyomtam a köztes megoldást a kép készítéséhez, az állmennyezet mögött végigfutó LED szalagot, ami egy normál fényt ad, és így csináltam ismételten egy képet. Ekkor már visszanézve a monitoron, kb azt a képet kaptam, amit látok valójában.Tehát:
Felső kép - teljes sötétben készült
Középső kép - az említett fényforrás mellett készült
Alsó kép - a korábbi, kalibrálatlan, túlkékített képSzerintem így már nagyjából közel áll a nem túl kék, nem túl zöld árnyalathoz. Ami lényegében valószínűleg a korábbi beállítás során is így volt, csak nem sötétben kellett volna fényképezni...
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- GTA V
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Path of Exile (ARPG)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik
- BMW topik
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- Update 06.13. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- DELL T40 EMC Szerver
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest