- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Így teljesít a Nubia Z80 Ultrában az új Snapdragon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tozso76
aktív tag
válasz
Qtya123 #32485 üzenetére
65C805 tv-n apple tv appon teszteltem. Dv fényes és sötét módban is tökéletes fluid a kamera svenkelés. Gondolom ez volt a döcögős rész.
Egyébként, az első 098 fw után folyamatosan látom én is ezt a kép hibát. Főleg a beépített netflix alkalmazással, de láttam már a max alatt is. Sajnos az is igaz hogy, egy Fire tv Max sem megoldás. Azzal is jelen van a hiba. Számomra az egészben az a legfurcsább hogy, a Tv-vel kapott eredeti firmware (számomra) teljesen hibátlan volt. Ezek a kép döcögések a következő frissítéssel jöttek.
Ha tehetném, vissza tenném a 098 fw-t és net nélkül használnám egy Fire tv Max-szal megtámogatnám.
Fura hogy egy ilyen software-es buggal nem tud egy ekkora gyártó boldogulni.
Összességében egy piszok jó képű TV lenne. -
kenicsab
tag
válasz
Qtya123 #32485 üzenetére
[Itt]
olvastam!Nálam ez a jelenet:
"Wolfs című film, 45:12-től, mikor Brad Pitt elindul a bárszék felé. Amíg sétál erős akadások vannak benne,"
-Wolfs.2024.2160p.ATVP.WEB-DL.DDP5.1.Atmos.DV.HDR.H.265-FLUX.mkv-Még PC-n is akad HDR-ben is, szóval konténer hiba lehet!
Tehát akinél szintén akad, az ne keresse a hibát tovább! -
gab1ka
senior tag
válasz
Qtya123 #32485 üzenetére
Tehát az akadozásos anomália a leszűkíthető a Dolby Vision módra?
Pl a legtöbb "virágbolti" HDR film tartalmaz már DV és HDR10-et is. Nem tudná valaki kipróbálni hogy egy ilyen filmnél váltogatva a kettőt előjön e az akadás? (Nem használok streaminget, nem tudom ott hogy működik, de úgy is kérdezhetném hogy azon belül esetleg ha lehet váltogatni akkor ott mi a helyzet.)
A korábbiakhoz pedig hatalmas +1, jó hogy van aki szerint TCL fanboy jelvény nélkül is lehet még társalogni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Motorola Moto G32 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest