- Yettel topik
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Második bétánál jár a One UI 8
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
peternac
tag
jaja, majd ezeket meg kell lépnem
amúgy anno a VRR miatt downgrade-eltem, mert elég rosszul működött a c735-ön v503-mon (amire szintén automatán frissített annó)
majd tesztelgetem, de most többször van használva egy c728
a c728 is automatán frissült anno v503-ra, most ezen játszom (xbox, ps és switch), és itt is a VRR-rel vannak gondok xbox alatt (néha vibrál a kép, vagyis a fényerő változik, kb. villog, főleg statik tartalmaknál - pl. töltőképernyő - és sötét képnél jön elő) és sajnos nem hozott megoldást a v605 upgrade sem
nappaliban van a tévé, többen nézik folyamat, így nem nagyon tudom próbálgatni a downgrade-et, hogy melyik az az utolsó fw, amin még jó a c728-on a VRR (a c735-re ugye megtaláltam)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest