Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V2 - origami
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz Novakg2 #27117 üzenetére
Szia Nekem ez a tv van igaz szobában. Oldalról érkező fénnyel. Nappal is teljesen jól látni nem zavaró. Viszont a mennyezeten lévő világítás az tükröződik benne, de nem veszem annyira észre, Egyébként is mindig úgy nézek filmet, hogy sötét van. Nem tudom ha fentről érkezne fény milyen lehetne. De annyi biztos hogy jobban tükröződik ez a tv, mint ami előtte volt. Szerintem egyébként az eddig használt projektortól , biztos hogy jobb lenne. Ha pedig azt tudtátok használni akkor fénynél, biztos ezzel sem lesz gond. De kérdéses hogy nem e megéri venni ennyi pénzért egy erősebb projektort.
[ Szerkesztve ]
-
Cartmenn
tag
válasz Novakg2 #27117 üzenetére
Hát nem sok ekkora van itt talán 1 ----- ha falra megy ,és kicsit lefelé van döntve (ez nem tudom hogy lenne a suliban ---elvileg felülről így nem tükröződne a nagy fény ,de amúgy ha sötét a képernyőre épp mondjuk szöveget lőttök rá ,akkor az talán problémás lehet ,mert abban ha fekete a háttér ,az tükröződhet ( ha fekete ) ---amúgy meg biztos jóval erősebb a fényereje szerintem mit egy kivetítős átlag projektoré --- de van a hisense 100L5F-B12 kb olyan árban ,egy erősebb fényerejű projektor
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest