- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Yettel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
válasz
7Heads Drago #26631 üzenetére
A lehető legjobb kép és hang erősen szubjektív, úgy értem otthonra se stúdiómonitor sztereó hangszórót vesz az emberek nagy része, kell a "manír", kell, hogy színezzen, torzítson, varázsoljon valamit a kütyü, ha képről, ha hangról van szó. Az első Avatar óta esett ez le igazán nekem, annak idején még kalibrált plazmám volt, az összes ismerős ki volt akadva, milyen fakó és élettelen a képe, "bezzegotthon!". Átnyomtam kíváncsiságból egyszer valami bazári alapmódba (gamer vagy hasonló), egyből jött a hű, meg a há, milyen színes, milyen kék, milyen éles, hát nem látod, hogy ez a jó?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest