Hirdetés
- Google Pixel topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bloomberg: Az iOS 27 a stabilitásra és az AI-ra fókuszál majd
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
st6969
üzenetére
Itt a prohardveren van teszt az u6kq-ról,ezt nem figyeltem (ott nem dícsérték agyon
) --meg azért ránéznék a TCL c645re is ---mert a Hisense vidaa rendszere nem tartalmaz még 1-2 szolgáltatót a c645 nek ilyen gondja nincs a android renszer miatt .Pesze úgy nehéz bármilyen tv-t ajánlani adatai alapján,nézni kell tesztet a YTon is hozzá,meg hátha itt a fórumon is használnak olyat ami megfelelő az árban. -
ρσгτσ
addikt
válasz
st6969
üzenetére
Itt házon belül is volt róla teszt.
Azt írtad múltkor, hogy "Főleg streaming megy, esetleg Xbox".
Annál a márkánál nincs HBO Max, viszont Xbox -on keresztül elérhető. Feltéve, ha Xbox One vagy Series modellek valamelyike van neki.Illetve a régi One fat -nél nem lesz 4K. A többi akkor is tudja filmeknél, ha játéknál nem megy.
Bár nem tudom mennyire fontos az HBO, de szerintem jó tudni.
Új hozzászólás Aktív témák
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) --meg azért ránéznék a TCL c645re is ---mert a Hisense vidaa rendszere nem tartalmaz még 1-2 szolgáltatót a c645 nek ilyen gondja nincs a android renszer miatt .Pesze úgy nehéz bármilyen tv-t ajánlani adatai alapján,nézni kell tesztet a YTon is hozzá,meg hátha itt a fórumon is használnak olyat ami megfelelő az árban.
Vhiktor