- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
pictigjis
őstag
válasz
Vhiktor #25046 üzenetére
háááát... sajnos a v999-ből a test version 2-t tettem fel, mert akkor még nem írtak róla semmi "rosszat". azóta kiderült, hogy dolby vision tartalom alatt produkálhat némi villódzást, ez nálam is előjött. az 1-est pedig már csak img-s frissítéssel tudom valószínűleg feltenni, mert pendrive-ról zippelve már nem tekinti frissítésnek
szóval ezekben a teszt fw-kben lehetnek aknák
-
pictigjis
őstag
válasz
Vhiktor #25039 üzenetére
akkor lehet, most ez az akciós 55-ös c835 a best buy?
-
pictigjis
őstag
válasz
Vhiktor #25020 üzenetére
egyebkent melyik adaptiv fenyerorol beszeltek? az altalanos beallitasokban, a kijelzonel van egy "intelligens" beallitas, ami automatikusan allitgat, de peldaul a dinamikus kepmod reszletes beallitasainal kulon is van egy adaptiv fenyero opcio, ami eco modban eleg eco
-
pictigjis
őstag
válasz
Peter.70 #24461 üzenetére
nem
de megszűnik egy szekrény, a jelenlegi polcsor két legfelső sorát meg le kell kapni, és mivel tele vannak mindenféle vacakkal is, ez némiképp időigényes lesz. a mostani egy ideiglenesnek szánt kialakítás volt az első gyerekünk születésekor, annyira ideiglenes lett, hogy jó 12 év után szűnik meg...
és most is csak az adta meg a lökést, hogy a szintén 12 éve vett régi samsungon elkezdtek meghalni a pixelek, már egy jó ujjlenyomatnyi folt van a képernyő alján
-
pictigjis
őstag
helló, várhatóan holnap jön a tcl 55c805, és ugyan sokat olvastam vissza, még vannak kérdéseim. mondjuk a héten nem is lesz időm vacakolni vele, de lélekben felkészülnék
- a kodi nekem újdonság, ez már rajta lesz a tévén előretelepítve vagy külön kell letölteni? ha igen, honnan?
- van valami ajánlott beállításcsomag, amit érdemes alkalmazni/letölteni valahonnan?
- van esetleg valami, amit fixen ki kell kapcsolni?alapvetően amúgy szeretjük az élénk, sokak által akár túltoltnak nevezett színeket, végül is tévét nézünk, abban nem a valóság van
köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged