Új hozzászólás Aktív témák
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
Minimum a ZTE Blade A51 vagy a Moto E40 szintjét. Nem vártam sokat, de ez a TCL belépőszinten is kevés, ettől függetlenül szerintem nem savaztam. Ha elolvastad az összefoglalót is, a mobil kinézetével és a levehető hátlappal /akkuval pont nincs probléma, pozitívumként szerepelnek. És szerepel az is, hogy ha az üzenet- és hívásfogadásnál több igényünk van, ennyiért jobb telefont lehet venni használtan.
-
Robitrix
senior tag
Amúgy speciel vettem pár telefont apámnak, aki volt már vagy 75 éves. Még a sima nokián se tudta megnézni az SMS-t, amit kapott. Még sok is volt neki a sima 5-8000 forintos sima telefon. (amik ma már inkább vagy 15-16 ezerbe kerülnek.) talán még léteznek "buta telefonok" Ez legalább alig többért igyekszik okos telefon illúzióját kelteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Tényleg ilyen gyors a Wi-Fi 7?
- EAFC 26
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Küszöbön az androidos PC-k
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Dell notebook topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mobil flották
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest