- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hogy mekkora akkumulátorral érkezik ez a Honor?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

atillaahun veterán Pedig már vagy 3-szor elkezdtem olvasni de sose jutok a végére, mert sose értem mit akar mondani, pedig elméletileg értek angolul. 
 De most cella info és mobilnet alapú meghatározás alatt mit értesz?
 Csak mert ugye a szolgáltató rádióadó egységének hatótávolsága egy cella, mely adott sugarú terület. Elméletileg több ilyenre felkapcsolódik a telefon pozíciótól függően, tehát jelet küldd vissza, így a szolgáltató a fogadott jel erősségéből megállapítja a távolságot, háromszögeléssel/több cella keresztmetszeteit véve pedig a hozzávetőleges helyzetet.
 A mobilnet pedig csak a sugárzott rádiójelet használó szabvány (GSM/2G: GPRS & EDGE és WCDMA/3G: UMTS &HSPA) megnevezése. A külöböző típusok ugye csak átviteli sebességeket jelölnek.
 Ezért nem értem a külöbséget a kettő között.Egyébként vezetékes netem van persze, meg publikus IP-m, ami nem mellesleg dinamikus de még ha statikus is lenne, hogy jön össze az IP cím egy helyzetmeghatározással? Mert város szinten még rendben van, hogy a föbb csomópontok helyei nyilvánosak, de az én címem? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mikrotik routerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Arc Raiders
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- iPhone topik
- Adobe Lightroom topic
- Windows 11
- További aktív témák...
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- szinte új 14 hüvelykes MacBook Pro M4 512GB SSD space black asztrofekete Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest