Hirdetés
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attila961
csendes újonc
rá lehet bökni, és meg is lehet venni a linken lévőt, de játék közben sokszor kérdezik a túloldalon, mennyi az eredmény,
át is lehet kiáltani...
de sokszor 3 pálya egymás mellett, ott nem szokás hangosodninyilván megoldás 4 óra, ami a linken volt és mindenki nyomkodja
és nézegeti de az vicces lenneTalán abból volt rossz az indítás, hogy azért nem jól fogalmaztam, mert nem adott cuccokat nem tudtam megoldani az elején
mert akkor írtam volna okosóra típusa, tablet típusa.....mivel Somatom írta nem tudta az óra nincs meg
olyat veszek hozzá, ami kell, ha kellLehet azt kellett volna kezdésnek, nincs tablet, nincs óra, semmi...hanem miként oldható meg?
Lehet induljunk innen???? És a távolság miatt a wifi az egyetlen megoldás.
Bogarászva a neten még elképzelhető, egy mini infra távirányító, de az amit eddig találtam az mobilról kifelé megy, kontrollálni pl. infrát, tv-t, stb.
https://www.cnx-software.com/2014/07/21/transform-your-smartphone-into-a-universal-ir-remote-control-with-zazaremote/Ez lenne jó visszafeé....
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest