Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
mm89
őstag

Közben kiderült, hogy nem is működik. A messenger appról van szó egyébként,a lényeg az lenne hogy ha netezek akkor ne adjon hangot új üzenet étkezésekor, mert úgyis látom, viszont ha ki van kapcsolva a kijelző akkor meg igen. Sajnos a messenger app szarik rá hogy le van véve az értesítések hangereje, akkor is ad hangot
Na mindegy..
Másra egyelőre nem használom, úgyhogy lehet kukázom is az appot
Szerk.
Nem igaz, mert egy fontos feladatot azért találtam neki:
Bőr tokban hordom a telót, amikor hívás érkezik akkor elég lassan tolja fel a fényerőt, így napsütésben nehezen látható, ill várnom kell 2-3 másodpercet mire megtudom, hogy ki keres. Na ennek csináltam olyat, hogy ha csörög a teló és reggel 7 és este 7 között van akkor auto fényerő off és fényerő max. Amikor phone idle, akkor meg auto fényerő. Remélem jó is lesz
-
bogil99
aktív tag
Igen, így volt (repeat-elve) akkor is, amikor szinte másodpercenként oda-vissza váltogatott. Most úgy oldottam meg, hogy 2 feltételt szabtam. Az egyik, hogy ha a Home változóm 1*, a másik, hogy 22:00-6:30 között vagyunk. Ehhez rendeltem bemenetinek egy ék egyszerű taskot: airplan off, wait 2 perc, air off wait 28 perc, goto 1**. Kimeneti taskban pedig stop bemeneti task, airplan on. A taskok külön-külön elindítva szépen működnek, este megmondom, hogy a gyakorlatban hogyan.
*ugyanis nem csak otthon, de több más helyen is ki akarom kapcsolni estére
**tudom, hogy a goto nem elegáns megoldás, de ha már van, akkor kihasználom a lehetőségét. Ha már egyszer egy másik telón működő "programot" kell átszabni.2G -3G (- 4G):
Én nem is állítottam be ilyesmit, próbáltam a lényegre törni.Más.
Átalakítottam két contex/egy enter taskossá a csendes üzemmód beállításokat és miután hasra borítottam a telcsit, egy pillanatra felvillant a kis ikon az értesítési sávban és ugyanolyan gyorsan el is tűnt. Vissza kellett térjek az előző megoldáshoz, ahol egy contexen belül kezeltem a két dolgot. Nem értem miért csinálja ezt. Nem mindegy neki?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest