- MWC 2026: Részt vesz a Vivo, megmutatják az X300 Ultrát
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
atillaahun
üzenetére
A gyakoribb eset, hogy házon belül indokolatlanul hangosabban csörren meg azt a késztetést kiváltva, hogy pattanjak fel a nyugalomból és minél gyorsabban iktassam ki a zavarás forrását.
Ha meg nem vagyok hatótávban, akkor nekem már amúgy is mindegy miként szólal meg, de a többieknek akkor sem. Nem mindegy, hogy egy vasárnapi punnyadásnál diszkréten vagy tolakodóan szólal meg, ugyanez igaz egy szombat délelőttre, hogy felébreszti az egész házat és álmomból kell felpattannom, vagy nem.
Sokáig variáltam időszakokkal meg helyekkel profilokban, aminek egy része egész jól működött sokáig (pl "otthon vagyok és este van") de ennél szofisztikáltabb megoldás, ha a telefon önmagától el tudja dönteni hogy is kéne megszólalnia.A zsebes témához: nem tompít akkorát a ruha, hogy lényegesen halkabbra vegye a hangerőt, mint kéne.
Rezgést meg vagy megérzem, vagy nem.
Az emelkedő hangerő sem tetszik, mert megint arra késztet, hogy gyorsan kapjam fel, vagy esetleg észre sem veszem sokáig. Ez már a 3330-asomnál sem játszott 15 évvel ezelőtt.A lényeg, hogy egy általános hangerő nekem nem felel meg bármilyen körülmények közt.
Sokszor vagyok úgy, hogy túl hangos, vagy túl halk.
Így nekem reális igény a dinamikus hangerő.De ha nagyon variálni akarnám, akkor egy BT 4.0-ás karóra, oszt' meg lenne oldva a távol vagyok kérdés is.
De nem vagyok ennyire fontos ember, pénz pazarlás lenne. -
törölt tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Pedig sztem egyáltalán nem az. Az sokkal ritkábban fordul elő, hogy köztem és a teló között nagyságrendileg változna a távolság. Övemen van, szélvédőn, előttem az asztalon. De a környezeti zaj változása miatt már többször maradtam le hívásról. Egyébként a módszer ugyanúgy alkalmas mindkét szitura. Ha csendes a környezet, akkor messzebbről meghallom még alacsony hangerőn is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- MWC 2026: Részt vesz a Vivo, megmutatják az X300 Ultrát
- Mini-ITX
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD FX
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Opel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nyomtató topik
- További aktív témák...
- Ryzen 5 5500 (ÚJ, 2 ÉV GARI) - 16 GB DDR4 3200 MT/s CL16 - 1 TB NVMe SSD (G4) - MSI MAG Vampiric ház
- Samsung NP270E5E-K07PL Notebook 3 órás akkuval
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 Ti / B550M WIFI / 16GB RAM / 1TB SSD / 650W
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- HP EliteBook 840 G8 14" i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- 44999 FORINT MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest