Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Jövő héten mutatkozik be a OnePlus új szériája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Ha exportáljátok a profilokat, akkor úgy emlékszem az xml-ben lesznek láthatók, vagy esetleg a biztonsági mentésben szövegszerkesztőben ezek az azonosító számok.
Ha vkinek nagyon ki kellene bogarászni mi micsoda és miért, akkor így találhatja meg őket.MÁS:
Azt nem tudja esetleg vki, hogy Android hangerőkezelés fizikailag miként történik? Logaritmikus a skála, vagy lineáris?
Sehogy nem tudok összehozni egy függvényt, ami valószerűen fedné le a hangerőskálát (Y tengely) és a környezeti hangerőt (X tengely).
Autovoice-al állítgatom a telefon hangerejét a környezet függvényében, de eddig nem találtam meg a hozzá való függvényt.
Próbáltam már a négyzetgyököt, próbáltam már lineárist is, próbáltam már logaritmikust is. Ide-oda tologattam a függvényképét, de nem igazán kaptam olyan eredményt, ami minden helyzetben kényelmes, jól hallható, de nem zavaró és nem indokolatlanul nagy hangerőket eredményez.
Jelenleg épp lineáris fgv.-t próbálgatok, az Android csengetési hangerőskála 0-7 között mozog:
Variable Set: round((100+%avnoiselevel)/10), majd korrigálom az értéket min és max szerint, ha olyan kimenetet adna, ami nem értelmezett.
De ez meg túlbecsüli a 20-30 dBi-s környezetet.
Előtte round(sqrt(100+%avnoiselevel)+2) volt, de ez is csak sötétben tapogatózás. Jó volt halk szobában, de nem adta rá a maximumot 85 dBi-s bemenetnél sem.Azt nem tudom, hogy mi az összefüggés a fizikai hangerő logaritmikus dBi skálája és a telefon csengetési hangerőszabályzása között.

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen házat vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Akvarisztika
- LEGO klub
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Jövő héten mutatkozik be a OnePlus új szériája
- Csekély 4000 dollárért tervezetten "hibás" az ASUS limitált VGA-ja
- Azonnali processzoros kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming fülhallgató új, garanciával!
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest