Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz
Teasüti
üzenetére
A lekért szöveg elején sok szóköz van, ezeket akartam volna eltávolítani úgy, hogy megkeresem a szövegrészt, majd onnantól fogva Variable Section-el kiszedem, ami nekem kell. Mivel programozói szemmel úgy gondoltam, hogy a Variable Search Replace-t rá lehet venni, hogy pozícióval térjen vissza.
Viszont megtaláltam a NET-en a megoldást, bár eléggé kerülőút. Először Variable Split-et használok splitter nélkül, majd a Variable Join-t _ karakterrel. Végül az _ karaktert kicserélem szóközre a Variable Search Replace-el. Így már megvan az a string, ami nekem kell.

Szóval most így néz ki:

Amikor változik az eredmény, akkor az a sor zöldre vált és rezeg a telefon. Sajnos úgy tűnik, hogy a Notify LED csak egy értesítést tud küldeni, pedig jó lett volna, ha minden meccshez külön-külön tudok rendelni egyet. Így maradt ez a megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- TCL LCD és LED TV-k
- Motoros topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- VoIP telefonálás
- Samsung kuponkunyeráló
- Gumi és felni topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Honor X6 /4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Igazából csak a Minimalilstic Text-ben kellett rájönnöm, hogy ott hogyan tudom "fogadni" a Tasker által neki küldött változót. A többi pedig már... történelem.