Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Teasüti
üzenetére
Rosszul fogalmaztam, naponta 1x szeretném újraindítani, ha beállítottam hogy from: 05:00 to: 05:00, akkor többször újraindult egymás után, amíg 05:01-re váltott az óra, ezért raktam be a reboot elé wait 50 sec-et.
Néha vannak beragadt programjaim, amik nem hagyják aludni a telefont (pl. gps, giroszkóp, fényszenzor folyamatos használata), ezért akartam naponta egy újraindítást. Az újraindítás tényleg nagyon sokat fogyaszt, lehet hogy ezt töltés közben fogom megcsinálni.
Somatom: változók típusairól itt van egy rövid leírás: [link], nincs túl sok féle, pl. string = szöveg, boolean = igen, nem...
Tasker-ben szerintem a változók kezelése sokkal egyszerűbb, összehasonlító operátorok viszont itt is vannak [link].
-
törölt tag
válasz
Teasüti
üzenetére
Tudsz ajánlani vmi jó leírást, vagy tutorial gyűjteményt, amivel elkezdhetném? Olvasgatom a hozzászólásokat, de E-Robothoz hangolt agyamnak fura ez a működés. Ott pl. ha egy parancs (profil) elindul, az nem áll le csak azért, mert megszűnik az aktiválást kiváltó esemény.
"Az App context csak akkor aktív, ha előtérben van az adott program."
Nekem ez is furcsa. Profil aktiválás szempontjából nincs egy egyszerű megkülönböztetése annak, hogy egy alkalmazás elindult, vagy fókuszba is került? Sztem kell, hogy legyen ilyen, csak másképp hívja, vagy másképp kell megadni neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- MikroTik RB962UiGS-5HacT2HnT- hAP ac RouterBoard 2,4GHz - 5GHz
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- SZÉP ÉS OLCSÓ! 100% akku és csak 6 hónapos, iPhone 16e 128GB AZONNAL! - Space Black! 159.990Ft
- Jura Ena 8 kávégép
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest