- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hwswinfo
lelkes újonc
Nem én vagyok kényes szerintem, ugyanis párom, és barátaim is amikor nálam vannak, csak kapkodják a fejüket a zajokra, mert páromnál, és barátaimnál is csend van, egyik kertes házban lakik, másik fent a rózsadombon 4 emeletes társasházba, és halál kuss van, normális lakók vannak, normálisan élnek, nincs mentő 5 percenként ami élesen szírénázik visszhangozva a panelrengeteg közt, meg az óránkénti több ezer autó a 4 sávon, nincs egész napi óvoda náluk ahol 30-40 kölök sikítozik reggeltől estig és a lakásban nem lehet megmaradni, se játszótér, se örökmozgó felettük, és hangos mellettük lakó.
+ Az szép amiket írsz...10 után nem hogy a számat nem nyitom ki, hanem fél 11-kor alszom, aludnék, mivel reggel 6-kor kelek a melóba! Gép előtt ülök egész este, vagy tévézek halkan, amíg felettünk örökmözgót játszanak, pakolnak, ledobálnak mindent, nem tudnak a seggükön ülni, mellettünk dettó megy a nevetgélés hangos beszélgetés stb. Nálunk meg a család és párom csendesen elvan mindenki a szobájába tévézünk fekszünk stb.+Szigetelésen én is gondolkoztam már, de az nagyon macera, és az egész lakást lekéne, ami panelnál kb. képtelenség köbe és borzalmas drága lenne, a felfordulásról már nem is beszélve. Ez van :-/
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest