Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
-
Mobilarena
Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyula
csendes tag
válasz
szabogabor10
üzenetére
Elég furcsa ez az ÁSZF.
Ha az ÁSZF 79. oldalát nézem maradnak az Eurosport HD-k.
A szöveg: A nem rendelhető értéknövelt digitális csomagok csak Extra csomag igénybevételével láthatóak. -
amadeus11
senior tag
válasz
pető bá'
üzenetére
Elég gáz, hogy külön extra zséért adják a HD csatornákat, nekem például az a 20 csatorna elég is lenne, de ugye csak arra nem lehet előfizetni, ahhoz meg kell venni a legnagyobb csomagot (5700 ft) és erre jön még rá az 1600 FT. Összesen 7300 ft
. Jól ki van ez találva. Azért aki keres talál alternatívát műholdon, ha egy helyen használod jobban megéri. -
cfcfan30
tag
üdv
ha jól látom sok hd csatit kidobnak, a többi átkerül az extrába. kérdezném, ha nekem még fél évig él a hűségem a hd csomagra, akkor azt potyára fogom fizetni? mert akkor elmehetnek a ...
a history hd-t pl miért kellett kivenni? az nem a discovery-hez tartozik, olyan sorik meg egyiken sincsenek amik bekerülnek... -
zozola
csendes tag
Pontosítok, a Discovery bent maradó csatornáit nem szoktam nézni, amik kikerülnek azokat igen. Ha az ID Xtra és a TLC kikerülne és a másik három maradna, még az is jobb lenne.
-
zozola
csendes tag
válasz
szabogabor10
üzenetére
Jé, tényleg!

-
zozola
csendes tag
Csak én olvasom úgy a jövő évi ÁSZF-ben, hogy csak a Discovery Channel és a TLC marad, a többi Discovery csatorna HD és SD változata is kikerül a kínálatból? Vagy csak benéztem az egészet?
-
emre33
addikt
válasz
ThuG4LifE
üzenetére
És az idős néni mivel néz TV-t? Ezer éves képcsöves TV-el? Analóg adást?
Az meddig fog müködni? Talán már most se!
Ha meg már nem analóg adást néz, akkor vagy ban Set TO BOX-a, amivel tudja nézni a HD adást, vagy van LCD tv, amivel szintén.Előfizetők hány % nem tudja nézni a HD adást?
Szerintem kevesebb mint 1%, és azok is ki fognak kopni az öregedő régi TV-k miatt. -
-
sch_a
addikt
válasz
emre33
üzenetére
Ki tudja egyébként itt mi van a háttérben... De azért a körülményektől eltekintve, egy Digi Sport szerintem érzékenyebb veszteség volt, mint a Discovery. Bár én szinte csak sportot nézek a TV-ben, de a Discovery lecserélése merész húzás volt... A tippem az, hogy a Digi egy csomagban adja az összes csatornáját és most azzal akarnak spórolni, hogy a Discovery helyére akkor berakják a Digi ismeretterjesztő csatornáit.
-
Joezyka
senior tag
eurosport az egyetlen olyan csatorna ami túlnyomó rész NEM focit közvetít! Rengeteg más élsportot közvetít, melyek között lehetnek olyanok amikről még nem is hallottál, pl: gyeplabda, snookker, téli sportok, kerékpár, triatlon, néhány autó sport, stb. eurosport 2-n szokott lenni szombat vagy vasárnap 1-1 Bundesliga meccs, meg talán BL heteket összefoglaló. Kb ennyi a foci.
Digi 1-2-n mi van? (digi 3 sem különbözik szerintem) Foci, foci, foci foci foci foci foci foci foci foci foci, és a változatosság kedvéért ha már unod a focit akkor foci összefoglaló.

-
-
Grande Ale
őstag
Most akkor mi van? A HD csomagból kikerültek a sportok? Alapból benne lesznek az extra csomagba? Nem kell külön csomagot fizessek?
-
meke11
aktív tag
válasz
ftamas0201
üzenetére
Január 4-től, de csak február 29-ig érvényes.
Pár éve még a Discovery csatornákkal kampányolt a TARR, most meg oda a barátság!
-
emre33
addikt
válasz
ftamas0201
üzenetére
ASZF alapján az analóg kiosztás megszünik!
Tehát aknek van boxa, az tudnja nézni a HD adást, akinek meg LCD van, az is tudja.Tehát minek Eurosport SD, mikor rakás szabad freki van?
-
emre33
addikt
98. Oldal.
Tarrmobil tv. Nem lesz RTL Klub és tv2
-
ftamas0201
Topikgazda
Személy szerint semmit nem tudok róluk, ezért nem is szidtam, csak írtam hogy bízom benne hogy hasonló jó tartalmak lesznek, nem kell félni az új dolgoktól ez egyértelmű, a HD showcase-t sajnálom leginkább én meg az animal planetet, többi nem igazán aggaszt, de meglátjuk, még talán jó is kisülhet a digis dolgokból, ismerősök szerint vannak azért jó műsorok rajta, meglátjuk.

-
korfa
aktív tag
válasz
ftamas0201
üzenetére
Amugy a Digi csatornákról van valahol összehasonlítás? Tényleg ennyivel rosszabb, vagy csak félünk az ismeretlentől?
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz
emre33
üzenetére
Ilyen kérdésekre én nem tudok választ adni, igazából nekem erről annyi a véleményem hogy rengeteg háztartásban még HD képes tévé sincs, így azért elég komplikált lenne hirtelenjében lekapcsolni mindent, utána azért rengeteg emberrel lehetne küzdeni a boxokkal meg CI kártyákkal, fokozatosan mondjuk ki lehetne vezetni, de ők biztos tudják mit csinálnak ha így határoztak. szerencsére engem a sport nem érint, viszont jó pár discovery csatornát én is nagyon sajnálok, főleg az Animal planetet amiért az ősöm külön előfizetett mert azt nézi amikor csak teheti. Reménykedem hogy a DIGI saját szervezési csatornái hasonló jó minőségű műsorokkal van tűzdelve

-
emre33
addikt
válasz
ftamas0201
üzenetére
Eurosport SD bezzeg van, sima HD kellene, SD komolyan kinek, miért?
-
ftamas0201
Topikgazda
-
emre33
addikt
Animal Planet HD??? Miért kell kivenni?
Évi 170.000 Ft-om kevés erre?
-
meke11
aktív tag
Megjelentek a jövő évi ASZF-ek!
A legfőbb változás az, hogy kikerültek a Discovery csatornák, helyüket a Digi tudományos csatornái veszik át. -
1egaly
aktív tag
Szerintetek karácsonyra lesz meglepi DigiSport3HD???
Vagy netán vmi más új csatorna??,
-
Rosep
senior tag
A legjobb: 120-asokat átsoroljuk a 120M-ás csomagba.

Asszem visszalépek 60-ra. Évek óta a legszarabb ajánlat... -
mizu
aktív tag
Jó leírás, részletes összefoglaló!

-
messi6502
tag
válasz
emre33
üzenetére
Tudom én, hogy nem a legjobb, de annak idején ingyen volt és évek óta hibátlan volt eddig. Nekem megfelelt.

(#11334) ftamas0201: Legközelebb kipróbálom, de erősen kétlem, hogy router hiba lenne. A modemnek ettől feltétlenül fel kéne tudnia állni, de ilyenkor az se tud. Ezért is nem próbáltam eddig kihagyni a routert a körből.
-
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
emre33
üzenetére
Amennyiben a topiklakók úgy gondolják, választhatnak is maguk közül Topikgazdát, de akit mi választunk ki, azt nem kell megszavazniuk, ezt mi már megtettük. Ezen kívül jelentkezni is lehet lassan már 4 hónapja, aminek lehetősége bárki előtt nyitva áll.
-
emre33
addikt
válasz
messi6502
üzenetére
Felesleges állítani, értelmetlen. ez csak arra jó, hogy bekapcsolás után melyik frekin keresse elöször a központot. Ha jó az érték hamarabb megtalálja, gyorsabban elindul.
Mindenképp megkapod a frekiket, de ezt csak 4/4 motorola modemen van értelme állitani, másik 4 frekit kapsz. Ennek meg nincs értelme, 8 kell neked
Ha 4/4 modemed van, cseréltesd ki 8-ra. -
emre33
addikt
válasz
kabelmania27
üzenetére
Tarrnál nincs 8-nál több letöltési freki, nincs rá szabad freki.
Összes letöltési freki 200 alatt van.
Ezért volt nagy szakmai hiba a 240net, mert 440Mb ami 8 freki rendelkezésre áll, két embert se szolgálnak ki.
IT körül vannak gondok a tarr-nál. Nem kicsi, alaposan elszámolták.
-
emre33
addikt
válasz
ftamas0201
üzenetére
Gyors kérdés, topikgaza személyét nem kellett volna megszavaztatni? Vagyunk itt páran évek óta..
Nem reklamálni akarok, de...
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
messi6502
üzenetére
Elvileg visszatalál csak a dvb-c adások miatt lehet lassabban, lehet offline üzemmódba is betudod írni, nem ismerem ezt a tipust.
Mehetsz egy lépcsőt vagy akár kettőt is. 300-asból próbálhatod a 386 370 378, 500-asból 546 562 570 578.
korcsi: Okés, köszi a segítséget, 200-as csomag miatt gondolom hogy nyolc letöltési frekinél többnek kellene lenni, de lehet kevésbé terhelt településen nincs több. -
messi6502
tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Így már értem!
Most ugye nálam minél magasabb a freki annál közelebb vagyok a megadott (-6 - 12) optimális értékekhez.
Ha én átírom most akkor valamelyik 500-as értékre, és ott nincs net, akkor magától képes visszatalálni az eredetire, vagy olyankor hogy lehet ezt megoldani?
Mert időm az lesz holnap, és ha végzetes hibát nem lehet elkövetni, akkor végigzongorázom.
Szerk.: Akkor nincs más freki? Helyileg Kulcsról van szó, nem hinném, hogy nagyon terhelt lenne a hálózat itt.
Viszont egy lépcsőt még mehetek feljebb, ha 176ig van, nem? Mert nálam 168ig van csak.(#11327) kabelmania27: Rendben köszi, akkor holnap egy próbát megejtek vele azért, hátha..

Köszönöm mindenkinek!

-
korcsi
veterán
válasz
kabelmania27
üzenetére
Szerintem már nincs "fennt" ds frekvencia, 112-176MHz tartományban van a 8 frekvencia és kész, legalábbis én mostanában nem láttam magasabban egyik belinkelt képen sem.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
messi6502
üzenetére
Korábban mintha láttam volna a topikba valakinél modemképet ahol 500Mhz-es tartományban volt a letöltési freki.
Ettől független előfordul hogy a magasabb frekvencián kicsit gyengébb a jel ezért ha azon a környéken van magasabb frekin ds csatorna akkor lehetne próbálkozni, azért nem írom hogy írj be pl 570000000-et mert ha nincs akkor amíg a modem nem talál vissza a 112-re addig nem lesz net,
Az is lehet hogy arrafelé nincs 500Mhz felett netfreki.
Okés, segítek. -
messi6502
tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Huhh. Ez így most egy kicsit sok volt.

"Visszafelé kellene jelszint képet kellene nézni, ha jól emlékszem 500-as tartományban mintha lett volna.
Tv kiosztásban ahol nagy hely van ott szoktak lenni a ds frekik."Most akkor nem növelnem kéne a 112-t 8-cal, hanem csökkentenem kéne 8-cal?
De milyen 500-as tartományról beszélünk tulajdonképp? Vagy ezt hol kéne keresnem / megtalálnom?
A tv frekik-nél ahol 2 egymást követő csatorna frekije közt nagy a különbség, ott kéne próbálkoznom?Bocsi, de ilyen szinten már abszolúte nem értek ehhez a témához.

Ha van egy kis kedved és majd ráérsz egy picit, akkor egy step-by-step leírással tudnál segíteni? Mit nézzek meg, ellenőrizzek le stb-stb.
És köszönöm az eddigieket is, próbálok továbblépni ezen a nyomon!
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
messi6502
üzenetére
Igen ezt kellene de ahhoz tudni kellene hogy cmts-en hol vannak a frekik.
8Mhz-re vannak a frekik egymástól tehát ed3-as üzemmódban van a cmts.
Visszafelé kellene jelszint képet kellene nézni, ha jól emlékszem 500-as tartományban mintha lett volna.
Tv kiosztásban ahol nagy hely van ott szoktak lenni a ds frekik. -
messi6502
tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Elvileg: Hardware Version : V1.0
Vagy nem erre gondolsz?
Van is egy Configuration / Frequency menü, ahol 112000000 az érték. Ezt kéne esetleg feljebb állítani? És ha igen, mennyivel próbáljam szerinted?
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
messi6502
üzenetére
Nincsmit.
Nem nagyon tudsz vele mit csinálni, mert ha elkezded csillapítani eléri az us az 50-et kisüt a nap felmegy 52-re és akadni fog a net.
Ha lehet valahogy át kellene állítani magasabb tartományba lévő ds frekikre ha ott van, de d3 modemnál nehezebb frekit váltani mint d2-nél. -
messi6502
tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Az elvileg jó, mint a képen is látható, csak a letöltési nem egyezett a leírásban szereplővel.
Illetve annyit tennék még hozzá, hogy mikor épp nincs net, olyankor felül a connectivity state-nél a comment résznél azt írja, hogy nincs engedélyem. Persze angolul.
Szerk.: Akkor router csere lesz, ha más ötlet nincs.

Szerk2.: kabelmania27,
azért köszi neked is! 
-
kabelmania27
Topikgazda
Előfordul hogy magasabb vételi értékkel is jól működik modem, ennek megfelelően kiegészítettem az összefoglalót.
Köszönjük az észrevételt.
Tutu7030: Köszi az észrevételt. -
válasz
messi6502
üzenetére
A 13-18 dBmV nagyon sok, feltöltési mennyi?
A D-Link DIR-524 nagyon régi router így könnyen lehet ő a hiba forrása, Öreg router GYIK. -
messi6502
tag
válasz
ftamas0201
üzenetére
Egy apró hibát találtam:
"A meg-megszakadó netkapcsolat, gyakran újrainduló modem esetén érdemes ránézni a jelszint értékekRe http://192.168.100.1 címen,"
Illetve a downstream értéknél azt írtátok, hogy a -6 és 12 közötti az ideális. Nekem jelen pillanatban 13 és 18 között van és utóbbi hónapokban olyan délután 2 és kb. hajnali 3 között rendszeresen szakad a netem, tv olyankor rendben van. Elosztóról már mutattam képet, az elvileg jó. A srácok voltak kinn már jó párszor, olyankor mindig az utcában lévő elosztónál cserélgettek ki pár dolgot elvileg, de eddig mindig épp működött a net, ha itt voltak... Ilyenkor amúgy nagyrészt "dns probe started" és "dns probe finished" error hibákat kapok, de próbáltam a Google DNS címeivel is routerben állítva, akkor is előfordult sajna.. Erre van esetleg valakinek bármi ötlete? Router gond lehetséges lenne? Max terhelésnél 2 telefon 1 laptop és 1 asztali használja, de leginkább csak az asztali, kábellel. D-link DI524 a router típusa, de kétlem, hogy azzal lenne a baj.
Tényleg bármi ötlet, elképzelése van valakinek? Nagyon frusztráló a helyzet..
És köszi az összefoglalót!

-
Rosep
senior tag
Valaki dobja már át nekem az MVM-es ajánlatot scannelve. Én még semmilyen levelet nem kaptam.

-
Tutu7030
veterán
válasz
ftamas0201
üzenetére

Egy kisebb hiba:
HPF szűrő rendelésnél az első link 404!. -
ftamas0201
Topikgazda
Kedves Felhasználók!
Elkészült a topic összefoglalója, szeretnénk mindenkit megkérni, hogy nézzétek át és várjuk a véleményeteket illetve további ötleteiteket, ami még fontos lehet egy előfizető számára a szolgáltatásokkal kapcsolatban!
Az összefoglalóval kapcsolatos hozzászólásokat törölni fogjuk!Köszönjük és reméljük hasznos lesz mindenki számára!

-
Cavsfan
tag
Belógatták a mézesmadzagot....50 megát feltolták 120-ra dec-31-ig

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- BMW topik
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- Fujifilm X
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Lenovo A285 12,5" FHD - Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
- HP ELITE 8000 SFF PC: passzív VGA HDMI, C2D E8400 + 4GB RAM
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Jól ki van ez találva. Azért aki keres talál alternatívát műholdon, ha egy helyen használod jobban megéri.

Én meg asszem maradok a 120-as csomagban.