- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Szerdán mutatkozik be az iPhone SE
- Így zsugorodhat az iPhone 17 szenzorszigete
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- AI: keményen kiosztotta Európát az amerikai alelnök
Új hozzászólás Aktív témák
-
„nem is ertem minek az 1 terra tarhely,mikor ott a cloud”
Ez a pár mondat némileg árnyalja a képet, hogy miért is lehet szükség 1024 GB tárhelyre: [kép] . Forrása: [link] .
A felhő pedig nem feltétlenül érhető el azonnal és mindenhol, nem elképzelhetetlen egy olyan helyzet, amikor a tartalom gyártása, nagyméretű videó készitése (lásd a fenti linken a méreteket) olyan tájon történik, ahol nincs vagy gyenge a mobilinternet (úgy gondolom, számos ilyen terület akad a bolygón, ami remek forgatási helyszín, de csak a telefon tárhelyére tudsz támaszkodni).
-
janeszgol
félisten
válasz
kakuk.tamas #42 üzenetére
Azért azt tegyük hozzá, hogy kell a meapixel a jó fotóhoz. Amikor bejött a dual pixel, hogy 4 képpont információiból csinál egyet elég szarul működött. De ma nagyon jó szinte minden gyártónál.
A Xiaomi 50 mpx-en megveri az S23U-t 200 mpx-jét állóképekben. Ez tény.
Viszont az S24 telekamerája 50 mpx lesz, és annak nagyon jót fog tenni, mivel az S23U 10 mpx-je kevés oda. Lásd Xperia 5 V. Elhagyták a 2x-es zoomot, helyette crop van és nagyon jól működik. Az is 48 mpx-es.
Az iPhone-nál is óriásit ugrott a képminőség a hagyományos 12 mpx és a dual pixeles 48 mpx (ami 12 mpx-es képeket csinál) között. -
Aryon87
félisten
Pedig simán lehetne. Jó 10 méteresre azért nem, mert amúgyis felesleges, de pl egy kb 115x75 méreten biztos vagyok benne hogy jól mutatna a mobillal készült kép..
A mobilos fotózás ma már több mint egy szimpla nyaralást végigkattintani.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Gubu0101
veterán
Kell a makro mert mert ne.De nagy csoda ne varjunk tole.Ha nem lenne benne,akkor az lenne a baj.En kb 2000 fotobol jo ha egyet makrozok kb.Ritka az az esemeny amikor szuksegem van ra.
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
kakuk.tamas
addikt
Dehát nem érted, hogy a Samsung azért nyomatja a 200 megapixeles kameráját a mobilokba mert az a legjobb a világon? És amellé semmi se kell, mert minden hulladék?
Az is agyiszegény, aki csak a megapixelek miatt vesz meg egy mobilt...
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Kinder
senior tag
Pontosan így van.
Ne telefonnal akarjunk már 10 méteres molinóra is jó minőségben nyomtatható képeket lőni.
Ezek arra vannak, hogy a pillanatot le tudd fotózni, vagy akár még egy nyaralásra is jó, ha nincs kedved cipelni a fotós cuccot, és nem kell aztán kivetítőn prezentálni a családnak. -
Gubu0101
veterán
Mondjuk nem is ertem minek az 1 terra tarhely,mikor ott a cloud
Foleg 2-300 ezer felarert,mikor evete az 1T could kb 12-13 ezerbe van.
En,akkor is azt mondom,hogy profi fotohoz profi gep kell,foleg ha nagyok az elvarasok.Mobilnal ahogy irod is ez a lenyeg elokapod es fotozol,ezt mind tudja is ilyen-olyan minosegben.…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Aryon87
félisten
800K árért azért legyen is maximális tudása és képessége, be is b..na ha csak az 1TB miatt kerülne ennyibe
Negyed árból veszel 1Tb külső SSD-t amit OTG-n rákapcsolsz és ott a tárhely (ja Alma ilyet valszeg nem tud)
Na meg minek az 1TB, mikor a felhőre esküszik mindenki majdnem? Vagy nem olyan jó a híres iCloud vagy mi az?
Szóval 800k árért ez siralmas képalkotás még ha digitális makró is...Fényképező: nehéz, sok cucc kell mellé, mire beállítod, már nincs az a jelenet amit épp azonnal le akarnál kapni.
Teló: Elővesz és katt. Megvan a pillanat (pl gyerek/háziállat).[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
nozs23
addikt
Mi a homály? Az új telefonok esetében egy 24mp-es képről van szó, míg a másik kettő a linkelt összehasonlításban 12mp-es. Ezért is nagyobb a kép a 15 esetében. Ha leméretezed a 24mp-es képet egyértelműen részletesebb képet kapsz, de én a natív 24mp-es fotón is több részletet látok.
-
nozs23
addikt
-
GoldhandRent
őstag
válasz
hallerlaller #32 üzenetére
nem néztem sok tesztet az új szériáról, de amit láttam, ott a 15 Plus nagyon jó akkuidőt tud, és a kamerája is kifejezetten ügyes. Azthiszem 14PM-hez képest jobb(nak ítélte a tesztelő) a 15 Plus kamerája(t)
-
-
485
aktív tag
Most nézem, sok képen tiszta homály [link]
[ Szerkesztve ]
-
Snoop27
őstag
Lehet már tudni mikor jön ki a teszt a MA-n?
LG Optimus G Black --> LG G2 32 GB Black --> LG G4 Brown Leather --> Note 5 Black Sapphire --> Samsung S8 Orchid Grey + Moto 360 --> Huawei P40 Pro --> iPhone 11 Pro Max
-
485
aktív tag
válasz
kakuk.tamas #24 üzenetére
persze, ott volt a kis tulipán ikon vagy mi és természetesen a lencsét is letakarítottam. a felbontást is kapcsolgattam, volt valami max akármi, gondolom hogy 40 megapixel vagy 12.
És megnéztem, valóban nem redmi, hanem xiaomi 13 volt, aminek ha már erről szól a cikk, 130 pontja van a dxomarkon.
[ Szerkesztve ]
-
kakuk.tamas
addikt
A lényeg az volt, hogy csak annak van szimmetrikus kávája, a többinek alul vastag sokkal.
És tudtommal az a Xiaomi jelenlegi csúcsa nálunk. (De ebben nem vagyok biztos)Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Persie12
aktív tag
válasz
kakuk.tamas #18 üzenetére
Fura, először a keretet nem is vettem észre
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 Pro Max - PlayStation 5 - Nintendo Switch Oled - TCL 50C805 - Harman/Kardon Onyx Studio 6
-
Wesiz
tag
válasz
kakuk.tamas #19 üzenetére
nem annyira friss az a 13-as széria, tavaly decemberben jelent meg. hogy ide hazánkba mikorra ért el azt nem tudom pontosan, de árukeresőn több hónapos értékeléseket találni, xiaomi oldalán pedig azt írják hogy "2023. március 8-tól rendelhető a készülék!" azaz már több mint fél éve.
-
485
aktív tag
válasz
kakuk.tamas #19 üzenetére
nem tudom mi volt, nem ismerem a kínai telefonokat, lehet hogy xiaomi, de valami redmi rémlik, árkád MM, menj be és próbáld ki a 15pm-et, ott mentem az istylebais, meg a pólus mm-be. Előrendeltem a 15pm 1tb-t, de 800 ért ne kelljen már vennem olyat, aminél a 4 éves xs max-om jobb makrót lő. fél órán keresztül próbálgattam. Én elhiszem, hogy majd tesztelik és a világ legjobb képét lövi, de ha szeretnék az órámról egy képet majd vele, nem fogok a tesztelőnek szólni, hogy gyere már ide, hanem én megcsinálom. Na inkább rendeltem egy 13 pm-et.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
kakuk.tamas #18 üzenetére
Plusz melyik Xiaominak van szimmetrikus kávája? Egyedül a 13-nak, ami friss, és kiemelt helyen lehet a boltban. A többinek alul vastagabb a kávája. És nem a 13 van a képen, ez fix.
Több sebből vérzik a sztori.
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
kakuk.tamas
addikt
Ez márcsak azért is hihetetlen, mert eddig minden oldalon jobb képeket lőttek a telefonnal.
Nem mellesleg talán a Peta-nak lehet a legjobban hinni, ha kamera elemzésről van szó. [link]
-
485
aktív tag
Iphone 15PM és az első Redmi akármi, ami a legközelebb volt hozzá MM-ben. Ugyanúgy mindkettő 2x-es zoom. Ezt megcsináltam Istyle-ban is, mert nem hittem el, az eredmény ugyanaz volt. De ezt sem hittem el és elmentem egy másik MM-be, ahol szintén.
-
Wesiz
tag
van még bárki aki ad a dxomark szavára? annyi teszt van youtube-on, az ember eldöntheti hogy mi tetszik neki
-
Mikor lesz teszt az MA-n?
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
hajbel
addikt
válasz
kakuk.tamas #6 üzenetére
Ha az a túlszaturált, túlélesétett kakkanat jobb lesz, akkor én is azt mondom majd.
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
kakuk.tamas
addikt
Majd ha márciusban kijön az S24 Ultra és jobb lesz a 15 ProMax-nál, majd azt mondod, hogy a Samsung lefizette a kínaiakat?
-
Nahát, már az almáék is lefizetik a dx-et, nem csak a kínaiak?
-
joey04
titán
vicc ez az oldal.
-
Roland861010
veterán
Az a P60 pro brutális még mindig.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A P60 Prót azonban sem a szankciók, sem a Pro Max nem tudta trónfosztani.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Path of Exile (ARPG)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen videókártyát?
- A német hatóság szerint visszaélt erőfölényével az Apple
- Házi hangfal építés
- PlayStation 5
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget