- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz
kakuk.tamas #42 üzenetére
Azért azt tegyük hozzá, hogy kell a meapixel a jó fotóhoz. Amikor bejött a dual pixel, hogy 4 képpont információiból csinál egyet elég szarul működött. De ma nagyon jó szinte minden gyártónál.
A Xiaomi 50 mpx-en megveri az S23U-t 200 mpx-jét állóképekben. Ez tény.
Viszont az S24 telekamerája 50 mpx lesz, és annak nagyon jót fog tenni, mivel az S23U 10 mpx-je kevés oda. Lásd Xperia 5 V. Elhagyták a 2x-es zoomot, helyette crop van és nagyon jól működik. Az is 48 mpx-es.
Az iPhone-nál is óriásit ugrott a képminőség a hagyományos 12 mpx és a dual pixeles 48 mpx (ami 12 mpx-es képeket csinál) között. -
485
aktív tag
válasz
kakuk.tamas #24 üzenetére
persze, ott volt a kis tulipán ikon vagy mi és természetesen a lencsét is letakarítottam. a felbontást is kapcsolgattam, volt valami max akármi, gondolom hogy 40 megapixel vagy 12.
És megnéztem, valóban nem redmi, hanem xiaomi 13 volt, aminek ha már erről szól a cikk, 130 pontja van a dxomarkon.
-
Persie12
aktív tag
válasz
kakuk.tamas #18 üzenetére
Fura, először a keretet nem is vettem észre
-
Wesiz
tag
válasz
kakuk.tamas #19 üzenetére
nem annyira friss az a 13-as széria, tavaly decemberben jelent meg. hogy ide hazánkba mikorra ért el azt nem tudom pontosan, de árukeresőn több hónapos értékeléseket találni, xiaomi oldalán pedig azt írják hogy "2023. március 8-tól rendelhető a készülék!" azaz már több mint fél éve.
-
485
aktív tag
válasz
kakuk.tamas #19 üzenetére
nem tudom mi volt, nem ismerem a kínai telefonokat, lehet hogy xiaomi, de valami redmi rémlik, árkád MM, menj be és próbáld ki a 15pm-et, ott mentem az istylebais, meg a pólus mm-be. Előrendeltem a 15pm 1tb-t, de 800 ért ne kelljen már vennem olyat, aminél a 4 éves xs max-om jobb makrót lő. fél órán keresztül próbálgattam. Én elhiszem, hogy majd tesztelik és a világ legjobb képét lövi, de ha szeretnék az órámról egy képet majd vele, nem fogok a tesztelőnek szólni, hogy gyere már ide, hanem én megcsinálom. Na inkább rendeltem egy 13 pm-et.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
kakuk.tamas #18 üzenetére
Plusz melyik Xiaominak van szimmetrikus kávája? Egyedül a 13-nak, ami friss, és kiemelt helyen lehet a boltban. A többinek alul vastagabb a kávája. És nem a 13 van a képen, ez fix.
Több sebből vérzik a sztori.
-
hajbel
addikt
válasz
kakuk.tamas #6 üzenetére
Ha az a túlszaturált, túlélesétett kakkanat jobb lesz, akkor én is azt mondom majd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest