- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android szakmai topik
Aktív témák
-
Sandstorm
tag
UP!
-
Sandstorm
tag
UP!
-
roboka
csendes tag
x
-
sharker
aktív tag
Szerintem alaplap:F
De nem biztos:DD -
naga
senior tag
Ha már korábban is volt gondod a táppal, akkor itt az ideje cserélni valami márkásra(chieftec (sirtec), enermax) és nincs több para.
-
Sandstorm
tag
Hali!
Kérdésem lenne:
Hogyha a gépemnél bootolás közben lekapcsol a rackben lévő winyó, akkor az táp gond?
Körülmények:
Az utóbbi pár hétben csinálja, hogy első indításra hosszan sípol a gép (memória hiba sípjel), majd ha kikapcsolom és újra be akkor minden ok és bootol a gép. A memóriát qrvasokszor ellenőriztam, biztos nem az a rossz.
Újabban meg azt csinálja, hogy boot közben leáll a rackes wincsi, és ettől az egész rendszer meghal, újra kell indítani. A winyó máshol tökéletesen működik, soha nem állt még le. Azt is észrevettem, hogy ha 2 napig (amíg nem vagyok Pesten) ki van húzva a gép, akkor utánna alig indul el, csak kb. 15x-re, akkor is csak úgy ha nincsen bent a rack. Ellenben ha ment a gép egy fél órát, akkor már berakhatom a racket is, mert simán megy.
Lehet ez attól, hogy a tápban a kondik szarok és kimerülnek? :F
(a tápban (noname) tavaly a Gratz-hidban 2 dióda elszállt (vezetett mindkét irányba), és ki lett cserélve, szóval nem bizti, hogy 100%-os a cucc)
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell notebook topic
- Battlefield 6
- Építő/felújító topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- SSD kibeszélő
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Eladó karcmentes Honor 20e 4/64GB / kék / 12 hó jótállással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest