Aktív témák
-
Niquis
aktív tag
JUHÉÉ, ismét sikerült kifognom egy <nem tökéletes> hardvert!
Ez az én formám, belevásárlok újonnan valami szarba.
A szenvedő alany ezúttal, rajtam kívül, egy Coolink AP350X táp. Íme a legújabb sztori: Tegnap megvettem, és a gép sípolni kezdett, de csak ha vinyót dugtam valamelyik molex csatira. Nyilván a tápra gyanakodtam, de annyira szinkronban vannak a sípolás változásai a lemezműveletekkel, hogy gyanúm a vinyómra terelődött. A sípolásról annyit, hogy hihetetlen idegesítő magasfrekis dologról van szó, meg néha ''áramhangú'' zúgásról. Aki járt már trafóház közelében, az tudja miről beszélek. Nahát ez amellett hogy idegesítő és kijön a házból hiába van rajta az oldallap, félek, hogy hosszú távú probléma előjele. Kimértem a feszültségeket műszerrel: jók. Ma jött vendégvinyó: az is sípolt. Az én vinyómat átraktam más gépbe: nem sípolt. Elektronikus dolgokban igen jártas ismerősöm azt mondta, hogy valszeg kilazult egy vasmag és a benne járkáló nagyfrekvenciás (örvény)áramok miatt rezonál és sípol(apropó: bírom az ilyen embereket, mindig lehet valami újat és érdekeset tanulni:), nemcsak speciel ezt hiszen erre talán én is rájöttem volna...). Tehát megy holnap vissza a táp. Fejleményeket megosztom a tisztelt fórumozókkal:)
Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MÁV topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- Autós topik
- További aktív témák...
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged