- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaLee
addikt
A Zalmant csak egy ideiglenes megoldásnak szántam, szerintetek mit tegyek a régi tápventi helyére?
Ezeket nézegettem:
Coolink SWIF21200
Fordulatszám: 800rpm
Légszállítás: 60.4 m3/h
Akusztikus Zaj: 8.5 dB/A
Bemeneti Teljesítmény: 0.6WCoolink SWIF21201
Fordulatszám: 1200rpm
Légszállítás: 94.2 m3/h
Akusztikus Zaj: 18.2 dB/A
Bemeneti Teljesítmény: 1.68WCoolink SWIF2120P
Fordulatszám: 800-1700rpm
Légszállítás: 60.4-127.6 m3/h
Akusztikus Zaj: 8.5-27.1 dB/A
Bemeneti Teljesítmény: 3.96WAz elsőnek kicsit kevésnek tűnik a légszállítása, a második jónak tűnik, ez mindkettő 3 tábas csatlakozós. A másodiknál nem tudom, hogy vajon maxon csak akkor pörgeti-e a táp ha tényleg nagy terhelés alatt van vagy melegedik?
A harmadik meg PWM szabájozós? Az, ha csak két vezetéket tudok rádugni akkor mennyire optimális? -
BaLee
addikt
válasz
#31342592 #432 üzenetére
Ráhackeltem inkább a zalman csatlakozójára. Mondjuk elég fapados módszerrel, vezetéket elvágtam, a műanyagot lefaragtam, a két szálat beledugtam és leragasztottam szigetelőszalaggal. Forrasztópákám nem volt hogy azzal essek neki.
De működik szépen.Nem szívesen cseréltem volna le ezt a jó kis tápot.
-
BaLee
addikt
Az fsp bluestorm 2-ben megadta magát a venti. A benne lévő egy 2 vezetékes forrasztott ventillátor.
Van egy elfekvő halk zalmanom, ha elcsipem a mostani kábelét, a zalmant meg rádugom az egyik alaplapi házhűtő csatlakozóra, az úgy működni fog?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Noctua NF-F12 PWM venti
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Kolink Observatory MX/HF ventilátor szettek - 4x 120 mm
- Noctua nf a14 pwm 3db + nf a15 pwm 1db
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest