- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anathema67
tag
Szia,
én már kicseréltem a táp ventimet Enermax T.B.Silence Manual Series UCTB12A-ra. A potmétert kivezettem a tápon kívülre és max. állásra tettem. A ford.számmérő kábelt szintén kivezettem és az alaplapon rádugtam egy szabad venti csatlakozóra. Szente kollega javaslatára a ventivezérlőm hőszenzorát bevezettem a tápon belülre, így látom a venti ford.számát és a táp hőmérsékletét is.
-
Anathema67
tag
Sziasztok!
Tegnap az FSP Raider 550 tápomban kicseréltem a ventillátort az itt javasolt Enermax-ra, és a 24 pines csatlakozót szálanként harisnyáztam. Biztos ami biztos vettem egy egyszerű tesztert, nehogy gubanc legyen a nagy átalakítás miatt. A teszter a "-5V"-nál nem jelez, az összes többi ok. A bekötési leírásban nincs "-5V". Nem tudom mi lehet a hiba, ha egyáltalán van?
Köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest