-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sarkadi
tag
A korábbi ventilátor cserémmel kapcsolatosan jelentem, hogy tökéletesen működik és a kissé égett szag nem innen származott! Úgyhogy megérte cserélni, teljes terhelés alatt is hideg levegőt fúj ki és nem pörög fel a venti!
-
Sarkadi
tag
Nem igazán...de nem cserélem a ventit vissza, remélem nem lesz különösebb gondom vele...ha igen, akkor marad egy új táp vásárlása, bár ezt nem terveztem...
-
Sarkadi
tag
Egy jó órányi Shadow Of Mordor-ozás után, ami azért elég gépigényes játék kissé égett szag lett, de nem hiszem, hogy komolyabb baj lenne, mert azért jobban hajtotta is a ventit! Szerintem csak kiégett némi por
-
Sarkadi
tag
Jól teljesít, nem igazán fújt még ki eddig meleget terhelés közben sem! A hangjára sem lehet panasz, terhelve is csak minimális szélzaj van, de az kell is!
-
Sarkadi
tag
Sziasztok!
Kénytelen voltam én is ventilátort cseréni az FSP Hexa 400W-os tápomba, mert a gyári Yate Loon már igencsak hangos volt. Mivel alsótápos házam van, és volt is kéznél venti, ezért ezt raktam a gyári helyett: COOLINK SWiF2 120P. Szerintem elég a gyári helyett, terheléstől függően majd úgyis meghajtja kicsit jobban, de azért kíváncsi lennék a véleményetekre!
Köszönöm!
-
Sarkadi
tag
Miután nekiestem pár órája, nem a ventilátor csere mellett, hanem egy alapos takarítás és WD40-nél maradtam. Meglepő, de segített annyit, hogy nem hallatszik ki a gépből a táp ventije, úgyhogy elégedett vagyok!
-
Sarkadi
tag
Sziasztok!
FPS Hexa 400W-os tápomba szeretném a gyári ventit kicserélni, egy jóval hallkabbra, de félek, hogy a kisebb fordulatszám miatt áratnék ezzel. A gyárit, aminek a pontos nevét nem tudom a Cooler Master Silencio 450-es gépházamba lévő gyári 12cm-es ventire cserélném, mert azt is lecseréltem és csak a szekrénybe áll. A kérdésem az lenne, hogy megéri-e szerintetek cserélnem, ill. elérném-e amit szeretnék!? Mert a gépben már tényleg csak a tápnak van kissé zavaró hangja.
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
Sarkadi
tag
FSP Hexa 400W-os tápban szeretnék ventit cserélni, mivel már csak ennek van hangja a gépben és elég bosszantó tud lenni. Elég lenne szerintetek a jelenleg ház oldalán lévő 12cm-es Coolink 850RPM-en üzemelő venti?
Erről lenne szó: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- E-roller topik
- Elden Ring
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Cyberpunk 2077
- Építő/felújító topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Noctua nf a14 pwm 3db + nf a15 pwm 1db
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Noctua NF-F12 industrialPPC-3000 PWM 120mm - 1db
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged