- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
PlayMax
nagyúr
Tápegységre rá vertem párszór ,annyi fajta hangot is adott ,volt olyan hogy hangosan elkezdett zakatolni pont ma ,rá csaptam egyet idegből aztán el hallgatott!
Komolyan! Ez egy ritka gagyi venti ,ideiglenes állapot minden hangja...Lényeg ,akkor a Be Quiet! Pure Wings 2 (BL046) a tuti ,az jó lessz?
-
PlayMax
nagyúr
válasz
takacsbotond #2954 üzenetére
Jó lenne ha vlki tuti fix. ventit ajánlana mert ahány kérdés ,annyi fajta venti a válassz!
Többen vagyunk ,várunk a jó megoldásra ,köszönjük előre is! -
PlayMax
nagyúr
Sziasztok
Szeretném kicserélni az új FSP Hyper 500-ban a ventit mert idegesít,eléggé zajos.
Kockáztatom hogy vesztem a garit ,de ha eladom és veszek egy másikat többe fájna ,vlhol bízok az FSP ben hogy nem lesz semmi baja....
Szóval a kérdésem az,hogy csatis a venti benne vagy forrasztanom kell?
Milyen ventit javasoltok bele ,nem szeretnék sokat költeni rá ,így vlmi olcsóbb halk megoldás érdekelne.Köszöntem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Noctua NF-F12 PWM venti
- Lian Li UNI FAN TL LCD ventilátor szettek, fekete, normal/reverse blade
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest