-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
flashpointer
őstag
válasz
Lacielvtárs #2399 üzenetére
Köszi a választ, és az úgy milyen lenne hogy egy SFX tápegység 80-as ventijét lekapni és egy szűkítőn keresztül 12-essel hűteni a néma üzemmódért? : )
Kitaláltam egy konstrukciót de az mATX táp nem férne be, csak egy sfx, de annyi hely még maradna hogy egy 10 vagy 12-es venti +szűkítő. Nem pont ez de ilyesmire gondolok: -
flashpointer
őstag
Van egy FSP 350 tápom, de a ventije a leghangosabb az egész gépben (amit néha elnyom a táp ciripelése ha vga igényes alkalmazást futtatok ...) 55w tdp +50w vga(passzív) , az eredeti venti van benne.
Ha külön kötném a ventit és lekorlátoznám egy fordulatszám-szabályzóval hangtalanra lehet belőle probléma? Úgy gondolom így 1/3 terhelésen keletkező max 30 watt disszipációt jóval kisebb légáram is tudná kezelni -
flashpointer
őstag
Köszi, olajozást kipróbáltam de semmi változás, ellenben egy csomó por leszállt róla.
Azt lehet tudni hogy mennyi a táp ventijének alap fordulatszáma? Mert ez az F12 kb 1000ig nem hallható, és ha mondjuk 1400 akkor ugyanolyan hangos lenne majdnem, azért nem szeretnék szerelgetni -
flashpointer
őstag
Helló, hozzám került egy fél éves FSP 350 APN táp, de egy kissé hangosnak találom a ventijét, mert a gépből most az övé szűrődik ki leginkább. Volt egy 400as szintén FSP tápom annó és azt nem is hallottam ha bekapcsolt, de ezt eléggé, úgyhogy úgy döntöttem kcserélem a ventit. Egy ilyen AC F12 pont van itthon, ez jó lenne rá?
Vagy a nemrég linkeltek közül válasszak inkább?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Sorozatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Noctua NF-F12 PWM venti
- Újszerű - LIAN LI Uni Fan SL-INF 120 RGB (ARGB) 3 darabos fehér ventilátor szett + LIAN LI vezérlő
- Kolink Observatory MX/HF ventilátor szettek - 4x 120 mm
- Lian Li UNI FAN TL LCD ventilátor szettek, fekete, normal/reverse blade
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest