- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Fotók, videók mobillal
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
scream
veterán
Hali!
Egy olyan kérdésem volna, hogy adott egy HP 240W 80 Plat táp, amiben gyárilag egy 70x70x25mm-es, 4pin-es (standard PWM) AVC venti teljesít szolgálatot.
Mivel ez a méret nem éppen annyira elterjedt, főleg nem 4pin-es ventiknél, szerintetek milyen alternatívát nézzek bele? Ami fontos, hogy halk legyen. Amúgy max ~180W lenne a max terhelés, amit ki kellene szolgálnia.
Szerintetek honnan és mit lenne érdemes beszereznem hozzá?
-
scream
veterán
Még azért nem ugrottam neki egyből
Miért baj az, ha az alaplapra van dugva?
Ha a PWMes ventinek csak a piros/fekete drótját forrasztom oda, attól függetlenül a táp majd tudja szabályozni a fordulatszámát? (a sárga mi célt szolgál?)
800rpm-es venti akkor kevés lenne hozzá?
-
scream
veterán
Sziasztok!
Keresnék egy FSP HEXA 400-ba új, HALK ventilátort. Mivel nincs leterhelve a táp (nincs dedikált VGA a gépben, és ha lesz is, akkor is kis TDP-s), így szerintem elég egy alacsonyabb fordulatszámú is.
Én egyelőre egy SWiF 2 1200-at néztem ki, megfelelne erre a célra?
Jelenleg a gyári van benne, de nekem ez nagyon zajos. Mit tudnátok ajánlani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Noctua NF-F12 industrialPPC-3000 PWM 120mm - 1db
- COOLER MASTER MASTERFAN SF360 ARGB HŰTŐ
- Újszerű - LIAN LI Uni Fan SL-INF 120 RGB (ARGB) 3 darabos fehér ventilátor szett + LIAN LI vezérlő
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest