-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubuka
addikt
válasz
csubuka #3712 üzenetére
Szóval a fenti csere szakmailag vállalható nem?
Ezen leírásnak megfelel úgy vélem.
Pár kép, egász kulturált belseje van így szemre atápnak, csak ez a Late Yoon ahogy nézem rányomra a bélyegét, tekintve, hogy nem az első vagyok aki a fiatal tápjából kihajítja a ventit. Netes panaszokat nézve a gariztatás sem segít amúgy, tekintve, hogy az újban is szutyok volna, meg némelyik gyárilag is hangos.
-
válasz
csubuka #3468 üzenetére
Nem kell pöcsölni ezekkel a statikus nyomásokkal meg CFM.ekkel! SEMMI jelentősége nincs, a táp úgy is úgy szabályozza a ventit magának hogy ne legyen melege!
Arctic P14.(ACFAN00123A) kell neked.
Amire figyelni kell: hogy vastagságban 27mm nem a szokásos 25mm, ha elfér akkor minden további nélkül mehet bele! 2.1.Volt az induló feszültsége, szóval bármelyik táp képes meghajtani.
4.pin PWM ventit NEM TESZÜNK TÁPBA SOHA (kivéve ha gyárilag is olyan van benne, ami nagyon ritka) már sokszor írtam róla de úgylátom ezt el sem olvastad
-
csubuka
addikt
válasz
csubuka #3467 üzenetére
1) itt MMIX felhasználónak köszönhetően volt egy link egy nagy Yate Loon teszthez (kép lejjebb), amiből más minimum feszültség értékek körvonalazódnak, mint amit eddig tudtam. Mindegy is, mert nem igazán tudni, hogy honnan is kezdi a szabályzást a táp ezért felelős része, lehet, hogy a minimum amit kiad az mondjuk 5V.
Kép a linkről származva (majd lehet én is ránézek egy változtatható feszültségű táppal):
2) Ajjaj, Giot-nak köszönhetően ezen hozzászólás alapján nem biztos, hogy a Wing Boost 2 ideális erre a célra, nagy különbség nincs a 12 és a 14cm között...
Lehet, hogy azonos CFM mellett ha az egyik venti sokkal nagyobb áramot kér be, akkor az jóval nagyobb statikus nyomást generál? Talán ez is különbség lehet...
-
csubuka
addikt
-
tornas
őstag
válasz
csubuka #1795 üzenetére
Üdv!
Ez egy kicsit gyengébb, de még megfelelhet neked:
92x92x25mm 12V JF0925H1H-00 (JAM) LONG LIFE HTLS CSAPÁGY 3W 52.04CFM 35.1dBA [57-00-11]
De megpróbálhatod újrazsírozni az ADDA ventidet. Nem nehéz feladat és ráadásul siklócsapágyas és hátha megjavul pár évre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Noctua NF-F12 industrialPPC-3000 PWM 120mm - 1db
- Cooler Master SickelFlow 120 ARGB ház ventilátorok eladóak /Garanciás/
- Újszerű - LIAN LI Uni Fan SL-INF 120 RGB (ARGB) 3 darabos fehér ventilátor szett + LIAN LI vezérlő
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest